Gaveinnpakning, pynt, lys og servietter

Norge bliver raskt og drastisk et mørkt land når vinteren legger seg over oss. Det kulminerer i desember, og for noen kan det bli en smule deprimerende. Vi lengter tilbake til solen, varmen, og lyset fra sommer- og høstmånedene, og nå må vi i stedet finne oss til rette i mørket og kulden. De fleste kan se fordelene ved mørke og kulde også – da kan man nemlig hygge seg innendørs med god samvittighet! Når julestemningen samtidig setter inn, er det ikke noe bedre enn å pynte huset eller leiligheten med masse juletilbehør.

En essensiell del av dette tilbehøret er naturligvis julelys. Det er ingenting som skaper stemning som flotte og veldekorerte julelys som skinner og lyser opp et hyggelig hjem. Julelys kan heldigvis brukes til mange forskjellige ting, så det er mange muligheter til å henge opp en hel masse av dem. De mest populære variantene er nok kjeder av lys på trærne foran huset, lys i vinduskarmene og over hyller og skap, og selvsagt lys på selve juletreet.

Julelys er selvfølgelig ikke den eneste pynten som hører julen til. For å skape den perfekte stemningen til julemiddag og julelunsj, hjelper det alltid å investere i flotte og fargerike servietter. Det kan være vanskelig å vurdere akkurat hvilke som passer best til det individuelle interiør, og derfor har vi sørget for at du har mange varianter å velge mellom.

Generelt er vi store fans av sånne skikkelig julepyntede hjem. Vi elsker folk som gir full gass og jule-hygger gjennom hele desember. For at det kan la seg gjøre skal man selvfølgelig være bevæpnet med masse julepynt. Derfor har vi også gjort noen av våre hyller juleklare, slik at du kan få med deg den helt riktige julepynten hjem.

Gaver må til, og vi har selvfølgelig også gaveinnpakningen klar. Står du og mangler den helt riktige innpakningen til dine mange flotte pakker, skal du ikke lete lenger enn våre butikker. Vi har nemlig samlet noe av den flotteste gaveinnpakningen, som du kan velge fritt mellom. Vi håper at du har lyst til å «jule» litt med oss – vi ønsker deg i hvert fall hjertelig velkommen i våre butikker!

Vil du ha enda mer jul? Les om våre øvrige underkategorier her:

Julegodt

Julegave ideer