Væmmelig Vinter Web NO

Normal hjelper deg gjennom den vemmelige vinteren...

Den lune juletiden er forbi – og nå står den vemmelige vinteren for døren. Det er den tiden av året der alt bare er mørkt og trist, og hvor man savner å kunne puste gjennom nesen. For det er også den tiden på året der nesen tetter seg til som en potte, og hvor halsen er rusten som en gammel sag. Men fortvil ikke – hos NORMAL finner du alt du har bruk for når du skal best mulig gjennom den verste vinterforkjølelsen. Vi har alt fra kleenex til halspastiller og håndgel, varmeflasker og tykke sokker og deilig varm drikke – for eksempel en av de mange deilige variantene av PUKKA te, som finnes i alle våre butikker.

Vitaminer og kosttilskudd er viktige for å sikre at din kropp får det som skal til for å holde seg sunn og frisk – og særlig i den kalde vinterperioden.

Her finner du inspirasjon til produkter som hjelper deg gjennom den verste vinterforkjølelsen. Se hele utvalget i butikkene. Du finner din nærmeste butikk her.  

Førstehjelp til tiden der alt er mørkt og trist

Hos NORMAL synes vi også at denne tiden på året er vemmelig – den er mørk, kald, blåsete og grå! Nettopp derfor vil vi gjerne hjelpe deg gjennom vinteren, og gi deg gode ideer til hvilke produkter som er best egnet når du må yte førstehjelp til din egen kropp.

Hvis hud og hår er knusktørt på vinteren, kan vi garantere deg at du finner et stort utvalg av produkter til å pleie deg selv hos oss. Vi har massevis av gode produkter som hjelper mot tørt og kjedelig hår, vintertrett hud, og tørre lepper. Her finner du alt fra gode ansikts- og håndkremer til pleiende leppeprodukter, og ikke minst håroljer og -masker som er særlig egnet til tørt og vintertrist hår. Stikk innom din nærmeste NORMAL-butikk og se det store utvalget av produkter som hjelper deg gjennom vinteren.

Førstehjelp til tørr og trist hud og hår. Se hele utvalget i din nærmeste NORMAL-butikk – du finner adressen her.

Sommerglød på de vinterbleke beina?

Trenger din vinterbleke hud litt glød, kan du finne et stort utvalg av forskjellige selvbruningsprodukter hos oss. Før du går i gang med å bruke selvbruning, er det en god idé å bruke en bodyscrub, som fjerner døde og tørre hudceller slik at du får et best mulig resultat.

Du kan enten velge en klassisk selvbruning, en body lotion med selvbruning i, eller dersom er det kun ansiktet som trenger å friskes opp litt, så kan du benytte tan drops som blandes inn i dagkremen din.

Ønsker du helst å bygge opp en sunn og naturlig glød innenfra, så har vi selvsagt også vitaminer som kan hjelpe deg med det.

Er du mer fet enn fit etter julen?

Og hvis du synes du har blitt litt mer fet enn fit over julen, finner du et utvalg av fitnessutstyr og proteinbarer som hjelper deg på vei til å bli fit, så du er klar til når solen står høyere på himmelen.

Finn hele utvalget av treningsutstyr og proteinprodukter i din nærmeste NORMAL. 

Finn butikk

.. i nærheten av deg