Website-1440x640_NO.png (1)

Ta det rolig, Normal hjelper deg tilbake til hverdagen.

Når du har glemt alt om matpakker. Når du har glemt hvordan du staver navnet ditt. Når skittentøyet fyller 90 % av gulvarealet hjemme. Ferien er snart over, men ta det rolig, NORMAL hjelper deg tilbake til hverdagen.

Sommerferien er nemlig i ferd med å ta en brå slutt for mange. Det er nok en gang tid for å slenge på seg arbeidsklærne og vende tilbake til hverdagen – enten det er jobb eller skole som kaller.

Hos NORMAL har vi samler alle varene vi mener er nødvendige for å få en smidig overgang til hverdag igjen. Det kan være matboksen eller drikkeflasken til skolesekken, pennaler, blyanter, og notatbøker til studiestart. Det kan også være rengjøringsmidler til hjemmet, eller kaffen til tunge morgener.

Fra uke 30 til og med uke 32 har vi samlet et opplegg av nødvendige produkter som får deg tilbake til hverdagen. Dessuten har vi nedenfor samlet et lite utvalg av nettopp disse varene – det er både noe du kan legge i skolesekken, noe til studiestarten, og noe til å få ditt hjem hverdagsklart igjen.

Mulighetene for å komme tilbake til hverdagen er altså mange – kom forbi NORMAL, så hjelper vi deg.

Produkter som får deg tilbake til hverdagen:

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK