Følg oss om du gidder

Har du hørt om superfood-trenden? Den er vi da også med på i Normal

Akkurat nå setter vi fokus både på den indre og ytre skjønnheten hos NORMAL - hvor fellesnevneren er superfood. 

Vi hører hele tiden at det er en god idé å spise mange av disse såkalte superfoods og derfor har vi valgt å sette fokus på dette i våre butikker fra uke 35-37.

Hos Normal har vi en unik mulighet til å kombinere våre superfood matvarer og våre personlig pleie produkter med en superfood ingrediens, og det har vi gjort i dette tema.

Det kan f.eks. være chiafrø, en kokos-hårsjampo eller en bodylotion som dufter av mango og papaya.

Ifølge de offisielle kostholdsrådene skal vi blandt annet spise frukt og grønt, spise mer fisk og mye, mye annet. Herunder kommer superfood, som generelt omfatter nærende matvarer som holder deg sunn og frisk.

Superfood eller ei, så synes vi at du er NYDELIG som du er! Faktisk er vi slett ikke interessert i ditt ytre, men derimot det som er innenfor - og selvfølgelig også det som er nede i dine lommer. Penger og Visakort og denslags.

Så kom inn til oss og kjøp skjønne beauty food-produkter til å spise eller smøre deg med - du føler deg sikkert litt bedre bare ved tanken på at du ikke har betalt overpris.

Skjønnhet kommer innenfra... Ja, altså inne fra NORMAL. Vi har nemlig alle de beauty food-produktene du går og kjøper alle andre steder - hos oss får du dem bare til fast lav pris, som alltid. 

Her kan du se et lite utvalg av våre superfood produkter. Vi gleder oss til at se deg hos NORMAL.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK