Skattejagt Topbanner 1440X540 NO

Mange skatter små, gjør en... stor skatt!

Graver du dypt i lommene? Det trenger du ikke. Vi har nemlig fylt skattekammeret, så du kan slippe din indre skattejeger løs hos NORMAL. Hverken en lapp for øyet eller et trebein bør hindre deg i å finne gull i enden av regnbuen. Hver uke fyller vi nemlig på med 100 nye varer i hyllene, så du alltid kan dra på en ny skattejakt. Det kan du forresten gjøre hver eneste dag – gå på oppdagelsesreise blant nye og spennende varer i butikkene våre. Utover vårt faste sortiment av kjente merkevarer er det nemlig løpende utskiftning i hyller og på podier, slik at det alltid er nye skatter å finne og utforske i butikkslabyrinten. Husk at det hos NORMAL alltid er enkelt å fylle handlekurven uten å måtte selge papegøyen!

Gå på jakt etter skjulte skatter blant alle de kjente merkevarene våre. Kanskje er det ennå nye produkter å oppdage? Eller fyll skattekurven din med uoppdagede perler fra mer ukjente merker som f.eks tannpasta fra Marvis, melkesjokolade fra McVitie’s Flipz og glitrende mist til hår og kropp fra La Rive, som er selv en havfrue verdig.

 

O’hoi! Har du en indre skattejeger?

Kaller alle landkrabber, matroser og andre sjø- og godtfolk! Vi har gravd ned skatter i din lokale NORMAL-butikk. Pakk kompasset eller følg ditt indre landkart og bli med i jakten på de mer enn 29.400 skattene. Hver dag kan du spille med online. Vinner du ikke i dag, kan du prøve igjen i morgen.

Vil du være med på jakten etter den største skatten? Da kan du samle gullmynter og være med i jakten på den aller største gullkisten: et gavekort hos Normal på 2500kr.!

 

Les mer og delta i skattejakten her

Jeg aksepterer betingelsene

  • Ja takk, jeg gir herved samtykke til at Normal A/S og herunder konsernforbundne selskaper (heretter kalt ”NORMAL”) kan sende meg nyhetsbrev via e-mail og SMS med konkurranser, kampanjer og annen markedsføring av NORMALs produkter og butikker.
  • NORMAL kan dessuten samle inn og bruke data om meg og mine aktiviteter, og samkjøre slike data med andre opplysninger som NORMAL allerede har eller får fra andre sider, f.eks. fra cookies, bl.a. til å lage en profil som kan målrette henvendelser til meg.
  • Jeg er fylt 16 år og er tilmeldt med en gyldig e-mail og/eller mobilnummer.
  • Jeg kan alltid trekke tilbake mitt samtykke, f.eks. i hvert enkelt nyhetsbrev.
  • Hvis jeg har spørsmål til behandlingen av mine persondata, kan jeg til enhver tid kontakte den dataansvarlige, som er Normal A/S, via e-mail til dataprivacy@normal.eu. Ytterligere opplysninger om behandlingen av mine persondata finner du her: NORMALs privatlivspolitikk.

Takk for din påmelding

Din e-post er nå registrert

Finn butikk

.. i nærheten av deg