Følg oss om du gidder

Plei deg selv med litt meg-meg-meg-tid

Tør du å ta opp kampen med den stressende hverdagen, og risikere å bli enormt avslappet? Det tør vi i NORMAL. Vi synes det er en god idé å ta et lite avbrekk fra hverdagen, og fordype seg i litt mer meg-meg-meg-tid. Det gir en digg følelse av velvære i kropp og sinn.

Vi i NORMAL vil gjerne hjelpe deg på vei til din ultimate selvpleiedag. Start for eksempel dagen med en deilig kopp te fra Pukka, som varmer opp kroppen innenfra og pleier dine smaksløker. Når du først er inne på dette med varme: hvorfor ikke ta et brennhett fotbad, og hvile føttene dine med fotsalt fra Pure & Care?

Hvem fortjener vel ikke en deilig snack? Ingen, så klart, så piff opp lunsjen din med noe søtt, for eksempel lakriskuler fra Nordthy. Men pass opp, nytelse kan forekomme! På ettermiddagen kunne vi vel alle godt drysset litt mer glitter på tilværelsen, så hvorfor ikke prøve en deilig ansiktsmaske som får deg til å skinne som en diamant. På slutten av dagen er det gjerne nødvendig med litt farge, så piff opp neglene dine med flotte farger fra Essie.

Hos NORMAL vil vi sette fokus på selvpleie fra uke 9 til og med uke 11. Stikk innom din nærmeste NORMAL-butikk for å se vårt store utvalg av produkter som kan bidra til litt mer meg-meg-meg-tid.

Se utvalgte produkter under

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK