PP_Webbanner_NO.JPG

Noen produkter hører bare sammen

Leter du også etter den perfekte match? Din sjelevenn eller partner in crime? Vi i NORMAL er på jakt etter den helt rette som kan oppfylle de manglende behovene i hverdagen. Her snakket vi selvsagt om produktpartnere, ettersom noen produktet bare hører sammen – så husk å putte dem begge i kurven når du handler hos NORMAL.

For mange av oss starter og slutter dagen med samme rutine, og hva er vel Colgate Zig Zag tannbørste uten Colgate tannkrem? Eller en Maybelline Mascara uten sin Nivea Makeup Remover? De er i hvert fall langt mer anvendelige sammen, og blir veldig ensomme uten hverandre.

I NORMAL har vi forsøkt å finne enda flere produktpartnere, og det sendte oss ned til hyllene med Always bind, der Always ofte tenker på Milka – minst én gang i måneden. Man kan da heller ikke være noe annet enn tiltrukket av Oreo-sjokoladen fra Milka.

La oss fortsette å snakke litt om de ekstra søte produktene. Vi har observert at Oreo-kjeks har funnet kjærligheten med Nescafé Gold Blend, som utgjør det lekreste ettermiddagsoppsettet ved sofabordet.

Hos NORMAL vil vi sette fokus på helt normale produktpartnere fra uke 12 til og med uke 14. Stikk innom din nærmeste NORMAL-butikk for å se vårt store utvalg av produkter som har funnet deres perfekte match.

Se utvalgte produkter under

Finn butikk

.. i nærheten av deg