Ta det rolig, du er fortsatt en ekte mann selv om du handler hos Normal…

Selv om det er kjæresten din som passer grillen, selv om huden din er mykere enn din mors, selv om du ikke ligner på ham med skjegget fra Game of Thrones, eller selv om du handler hos NORMAL, mener vi fortsatt at du er en ekte mann!

I NORMAL vil vi hylle alle menn, og derfor har vi fokus på nettopp menn i hele juni måned. Kom innom våre butikker, for her har vi samlet et stort utvalg av varer som alle har til felles at de kan benyttes av menn.

Vi har samlet diverse produkter som står fint til grillmaten, men også produkter som passer perfekt etter treningsøkten, eller produkter til når du bare er fysen på noe søtt – det bestemmer du selv. Vi har også samlet de produktene vi mener at menn har bruk for i hverdagen, som ansiktspleie, barbering, skjeggpleie, og kropps- og hårpleie.

Som mann skal du selvsagt også lukte godt – det kan være for din egen skyld, for din partners skyld, eller for den øvrige omverdenens skyld. Og ta det helt rolig, det hjelper vi deg også med. Vi har nemlig samlet et utvalg av våre favoritter innenfor deodoranter og parfymer til menn.

Om enn det er for din egen eller for din partners skyld, så har vi i denne mannemåneden også valg ut rengjøringsservietter, slik at du raskt kan fikse rengjøringen før partneren din kommer hjem. Men pass på – din partner kan enkelt bli for godt vant.

Så kom forbi din nærmeste NORMAL-butikk for å se vårt store utvalg til menn. Men ta det rolig: kvinner er selvfølgelig også velkomne.

Finn butikk

.. i nærheten av deg