(Jule)gleden ved å gi... og få!

 

I kveld er det julaften... Nei, ikke helt ennå. Faktisk er det altfor lenge til.

Det kan være vanskelig å vente til julaften. Så hvorfor ikke spre julegleden gjennom hele desember?

Skjem bort noen du er glad i med en pakke eller adventskalender. En liten gave hver dag – eller hver søndag i advent – ​​sprer glede til både mottaker og giver. Og gjør ventetiden litt mer utholdelig.

Lag en personlig pakkekalender til noen du bryr deg om. Du kan for eksempel lage en kalender med et spesielt utvalgt tema: Kanskje den heldige mottakeren er en godtemums eller en skjønnhetsdronning? Kanskje du vil overraske lillebroren eller hunden?

Vi har i hvert fall fylt opp hyllene med julegodteri. Altså det som øynene bare må ha mer av. Og vi har et stort utvalg av kjente merker og nye overraskende merker, som gjør det enkelt å få alle gavene til kalenderen i hus på en gang.

Julekalendere for alle

Når årets absolutt koseligste høytid er over oss, følger en lang rekke tradisjoner – noen mer rituelle enn andre – og en av dem er julekalenderen. Det er noe koselig med å åpne en luke hver dag, glede seg over innholdet i luken og samtidig telle ned til julaften.

Vi har et bredt utvalg av alle slags godteri- og sjokoladekalendere, fra f.eks M&M’s, Kinder og Skipper’s Pipes, som kan gi vann i munnen hos enhver godtemums.

Og hvis innholdet skal være av mer kalorifattig karakter, har vi også julekalendere med te, ansiktsmasker, dufter og hårpynt. Hunden skal selvfølgelig også ha sin egen julekalender!