Følg oss om du gidder

TA-DAA... Varer fylt med INGENTING. Ingen parfyme, ingen parabener, ingenting! 

Hudpleie kan for noen føles som en stor jungel å finne frem i. Dette gjelder både for de med sart eller følsom hud, men også for de som bare ønsker produkter uten diverse tilsetningsstoffer. Felles for dem er ønsket om at produktene som havner i kurven på handleturen, også er gode for huden. Da er det en lurt å ta turen innom NORMAL.

Hos NORMAL føles det ikke som en jungel å handle produkter uten parfume, parabener og tilsetningstoffer. Disse produktene er alltid å finne i våre butikker, men fra uke 38-41 har vi et ekstra fokus på varer fylt med... Ingenting.

Disse produktene omfatter alt fra kjente merkevarer til mer luksuriøse produkter. Du vil finne merker som Neutral og Sanex. Neutral har eksempelvis et bredt sortiment av produkter - alt fra sjampo og hudpleie til vaskemiddel.

IVY AÏA-serien er en allergisertifisert, luksuriøs skjønnhetspleie-serie til deg som elsker å pleie huden. Men selvfølgelig også til deg som foretrekker produkter fylt med ingenting. Du kan lese mere om IVY AÏA her. Felles for alle disse merkene er at de alltid fås til en fast lav pris hos NORMAL. 

Hos NORMAL selger vi normale varer til helt normale mennesker - dette gjelder også varer med ingenting. 

For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet alle INGENTING-produktene på ett podie i butikkene. Herunder kan du se litt av utvalget av disse varene. Vi gleder oss til at se deg hos NORMAL

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK