Følg oss om du gidder

Holder ditt nyttårsforsett også kun til den 2. januar? Ta det rolig, det er helt normalt.

2019 står for døren, og det gjør også utallige nyttårsforsett: bort med valkene, dropp sigarettene, finn den store kjærligheten – ja, mulighetene er mange! Januar er nemlig den måneden da mange nordmenn bestemmer seg for å ta et oppgjør med tidligere års dårlige vaner. Men: hvor lenge holder ditt nyttårsforsett?

Er du den standhaftige med noenlunde viljestyrke, som kommer i mål med ditt nyttårsforsett? Eller er du av den noe ettergivende typen, som lar nyttårsforsettet gå i glemmeboken allerede den 2. januar? Hos NORMAL hyller vi alltid gode forsøk, uansett om du holder ditt nyttårsforsett eller ei.

Hos NORMAL vil vi gjøre alt for å hjelpe deg godt på vei, og fra uke 1 til 4 har vi derfor fokus nettopp på sunnhet. Vi har produkter som gir kroppen en real gjennomskylling, det vil si produkter som er rike på vitaminer, kostfiber, gode proteiner, og mye annet.

Men på tross av mange gode intensjoner om å kutte ut sjokoladen og jogge 3 ganger i uken, så er nyttårsforsettet ikke alltid enkelt å holde. Så hvor sterk er din viljestyrke? Spiser du også godteri i smug, enten i bilen eller på vei til trening? Ta det rolig, det er helt normalt!

Enten du er den standhaftige eller den ettergivende typen, vil vi la nyttårsforsettet være ditt valg. Handler du hos NORMAL har du muligheten til å si JA til sunne valg, men du kan også si NEI og heller ty til sjokoladen eller andre kaloriholdige saker.

Er du den standhaftige?

Eller er du den ettergivende?

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK