Sposorat Banner Web NO

Vi har funnet mottakerne av NORMAL-Sponsoratet!

Vi har nå valgt ut de 5 heldige mottakerne av NORMAL-Sponsoratet, og alle har fått beskjed. Har du ikke hørt fra oss, er du dessverre ikke en av de heldige, men du er selvsagt velkommen til å søke igjen neste år.

Nedenfor kan du se noen av fjorårets mottakere av NORMAL-Sponsoratet i Danmark.

Æ'Vildsvin

Æ'Vildsvin er en veteran-mopedklubb som søkte og mottok NORMAL-Sponsoratet i 2018. Klubben brukte pengene bl.a. til nytt inventar til klubbhuset, og tilskudd til turer slik at alle hadde mulighet til å delta. Klubbens medlemmer er alt fra 15 år gamle skoleelever til pensjonister på 80 år. Se filmen hvor Jesper og Carsten, klubbens formenn, forteller mer om hva de har brukt pengene til.

Jane & Tsarina

Jane dyrker bueskyting til hest, en nisjesport hvor det kan være vanskelig å skaffe sponsorer, slik at hun kan dyrke sin sport på internasjonalt plan. Pengene fra NORMAL-Sponsoratet ble bl.a. brukt til å transportere hesten Tsarina rundt til stevner i inn- og utland, samt til en ny bue, da den gamle ved et uhell ble overkjørt av en lastebil.

CPH Floorball 60+

CPH Floorball 60+ er en innebandy-klubb utelukkende for seniorer. Klubben søkte NORMAL-Sponsoratet, så de bl.a. kunne få like trøyer og annet utstyr til 60+ laget i Copenhagen Floorball Club. Lager har i alt 35 medlemmer i alderen 61 til 87 år, både kvinner og menn, som trener fast to ganger i uken. Se videoen hvor treneren Per forteller mer om laget, nye vennskap, og så videre.

 

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK