Sposorat Banner Web NO

Søk på Normal Sponsoratet 2022!

Har du for lengst skutt en hvit pil etter drømmen om å få penger for å holde på med det du elsker? Kanskje er det fordi du ikke er verdensmester i det, eller fordi du og dine venner dessverre er de eneste i universet som driver med hekling på stylter?

Ta det rolig – det er helt normalt.

Faktisk er det jo mange flere av oss som ikke er de beste i verden, og derfor heller ikke interessante for firmaer å kaste penger etter. Men hey! Det er det vi skal gjøre om på nå, med NORMAL Sponsoratet! NORMAL Sponsoratet er 5 X 15.000 kr, som kan søkes om av alle: enkeltpersoner, grupper, klubber og foreninger. Og du/dere trenger ikke å være best, raskest eller smartest. Bare søte og rare og fornøyde med akkurat det dere gjør.

Du kan søke på Normal Sponsoratet via knappen her

Søk på Sponsoratet

Nedenfor kan du se noen av de tidligere mottakerne av Normal Sponsoratet.

Æ'Vildsvin

Æ'Vildsvin er en veteran-mopedklubb som søkte og mottok NORMAL-Sponsoratet i 2018. Klubben brukte pengene bl.a. til nytt inventar til klubbhuset, og tilskudd til turer slik at alle hadde mulighet til å delta. Klubbens medlemmer er alt fra 15 år gamle skoleelever til pensjonister på 80 år. Se filmen hvor Jesper og Carsten, klubbens formenn, forteller mer om hva de har brukt pengene til.

Jane & Tsarina

Jane dyrker bueskyting til hest, en nisjesport hvor det kan være vanskelig å skaffe sponsorer, slik at hun kan dyrke sin sport på internasjonalt plan. Pengene fra NORMAL-Sponsoratet ble bl.a. brukt til å transportere hesten Tsarina rundt til stevner i inn- og utland, samt til en ny bue, da den gamle ved et uhell ble overkjørt av en lastebil.

CPH Floorball 60+

CPH Floorball 60+ er en innebandy-klubb utelukkende for seniorer. Klubben søkte NORMAL-Sponsoratet, så de bl.a. kunne få like trøyer og annet utstyr til 60+ laget i Copenhagen Floorball Club. Lager har i alt 35 medlemmer i alderen 61 til 87 år, både kvinner og menn, som trener fast to ganger i uken. Se videoen hvor treneren Per forteller mer om laget, nye vennskap, og så videre.