Følg oss om du gidder

Privatlivspolitikk

NORMAL behandler personopplysninger om deg når du besøker vår hjemmeside eller bruker andre av våre services. Vi har derfor utarbeidet denne privatlivspolitikk, som beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Innsamling

Du vil alltid bli informert innen vi samler inn personlige opplysninger om deg. De personlige opplysningene vi samler inn kan for eksempel være ditt navn, din e-mailadresse og din privatadresse.

Behandling

Det er opp til deg om du vil oppgi personlige opplysninger til oss. Vi samler inn opplysningene for eksempelvis å kunne tilmelde deg nyhetsbrev, kundeklubb eller app. Utover dette bruker vi opplysningene til å optimalisere våre tjenester og innhold.

Vi videreformidler ikke dine opplysninger til andre, ved mindre du spesifikt har samtykket til dette.

Dine rettigheter

Som registrert har du rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan dessuten til enhver tid gjøre innsigelse mot at opplysninger anvendes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysninger som behandles om deg er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet.

Ønsker du å benytte deg av dine rettigheter er du velkommen til at kontakte oss på dataprivacy@normal.eu

Hvis du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for å kontakt til Datatilsynet.

Sikkerhet

Vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med gjeldende persondataregler. Vi har dessuten truffet passende tekniske og organisatoriske tiltak med den hensikt å beskytte dine opplysninger mot f.eks tap, manipulering eller uvedkommendes adgang. Vi tilpasser fortløpende vår sikkerhetsforanstaltning i overensstemmelse med den teknologiske utvikling.

Dataansvarlig og kontaktopplysninger

Normal A/S
Thomas Helsteds Vej 18
DK-8660 Skanderborg
CVR 34883793
Dataprivacy@normal.eu
 

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK