Pressebillede FR

Konsept

NORMAL er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.

Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.

Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i Europa. Vi kjøper varene der de er billigst, og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene. Derfor henter vi hele tiden inn nye og spennende varer, som skal supplere et stort og fast sortiment. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv, og så videre. Ettersom varesortimentet vi fører er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke våre butikker.

Vi åpnet vår første butikk i Silkeborg i Danmark i april 2013. Siden da har det gått raskt, og i dag er det mer enn 95 NORMAL-butikker rundt omkring i Norge. I juni 2017 åpnet vi vår første butikk utenfor Danmarks grenser, nemlig i Kristiansand i Norge. I januar 2018 åpnet vi vår første butikk i Malmö i Sverige, og i mai 2018 åpnet vi den første NORMAL-butikken i Nederland. I august 2019 åpnet den første butikken i Frankrike, og i februar 2021 åpnet vi den første NORMAL-butikken i Finland. I alt har vi nå rundet 265 NORMAL-butikker fordelt på 6 land. Du kan holde øye med vår hjemmeside og våre sosiale medier, hvor vi løpende informerer om nyåpninger.

Pressebillede Collage

Sortiment

I Normal kan du finne kjente merkevarer til fast, unormal pris.

Vi fører helt normale merkevarer i kategorier som hårpleie, hudpleie, makeup og alt mulig annet til din husholdning. Vi har også et bredt utvalg av godteri og snacks, i tillegg til alt du trenger å ha med på ferien din, pakket inn i praktiske reisestørrelser.

Du blir nok ganske glad når du ser de unormale prisene på varer og merker som for eksempel Finish oppvasktabletter, Gillette, Ajax og L´Oreal hos oss.

Kunne du tenke deg å lese mer om hvilke varer Normal selger i butikkene? Det kan du ved å klikke deg videre på HårpleieMakeup & KosmetikkHudpleie eller Rengjøring. Du kan også finne et samlet overblikk over alle produktkategoriene her.

Normal i utlandet

I dag er vi tilgjengelig i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Frankrike og Finland, men vi har en visjon om å tilby vår unike handleopplevelse til enda flere mennesker rundt om i Europa. Vi er store tilhengere av lokalt entreprenørskap, og nye markeder vil derfor bli etablert gjennom et joint venture med lokale partnere i de aktuelle markedene.

Normals nyhetsbrev

I NORMALs nyhetsbrev mottar du nyheter om produkter, kampanjer, konkurranser, events m.m.

Jeg aksepterer betingelsene

  • Ja takk, jeg gir herved samtykke til at Normal A/S og herunder konsernforbundne selskaper (heretter kalt ”NORMAL”) kan sende meg nyhetsbrev via e-mail og SMS med konkurranser, kampanjer og annen markedsføring av NORMALs produkter og butikker.
  • NORMAL kan dessuten samle inn og bruke data om meg og mine aktiviteter, og samkjøre slike data med andre opplysninger som NORMAL allerede har eller får fra andre sider, f.eks. fra cookies, bl.a. til å lage en profil som kan målrette henvendelser til meg.
  • Jeg er fylt 16 år og er tilmeldt med en gyldig e-mail og/eller mobilnummer.
  • Jeg kan alltid trekke tilbake mitt samtykke, f.eks. i hvert enkelt nyhetsbrev.
  • Hvis jeg har spørsmål til behandlingen av mine persondata, kan jeg til enhver tid kontakte den dataansvarlige, som er Normal A/S, via e-mail til dataprivacy@normal.eu. Ytterligere opplysninger om behandlingen av mine persondata finner du her: NORMALs privatlivspolitikk.

Takk for din påmelding

Din e-post er nå registrert