Om Normal

Installering af skilt_1

Konsept

Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.

Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.

Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i Europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene. Derfor henter vi hele tiden inn nye og spennende varer, som skal supplere et stort og fast sortiment. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv osv. Ettersom at varesortimentet vi fører er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke våre butikker.

Normal åpnet sin første butikk i Silkeborg i Danmark, april 2013. Vi åpnet vår første butikk i Norge i juni 2017 i Kristiansand. I dag har vi over 90 butikker i Danmark, snart 70 i Norge og 35 butikker i Sverige og 4 i Nederland – med planer om å åpne flere i 2018. Du kan holde et øye med vår hjemmeside og våre sosiale medier, hvor vi løpende vil informere om nyåpninger.

Opening Normal Utrecht - amraniphoto (23).jpg
Opening Normal Utrecht - amraniphoto (22).jpg (1)

Sortiment

I Normal kan du finne kjente merkevarer til fast, unormal pris.

Helt normale merkevarer i kategorier som hårpleie, hudpleie, makeup og alt mulig annet til din husholdning - også godteri og snacks, i tillegg til at det du behøver å ha med på ferien, pakket inn i praktiske reisestørrelser.

Du blir nok ganske så glad når du ser de unormale prisene på varer og merker som for eksempel Finish oppvasktabletter, Gillette, Ajax og L´Oreal hos oss.

Kunne du tenke deg å lese mer om hvilke varer Normal selger i butikkene? Det kan du ved å klikke deg videre på HårpleieMakeup & KosmetikkHudpleie eller Rengjøring. Du kan også finne et samlet overblikk over alle produktkategoriene her.

Normal i utlandet

I dag er vi tilgjengelig i Danmark, Norge, Sverige og Nederland, men vi har en visjon om å tilby vår unike handleopplevelse til enda flere mennesker rundt om i Europa. Vi er store tilhengere av lokalt entreprenørskap, nye markeder vil derfor bli etablert gjennom et joint venture med lokale partnere i de aktuelle markedene.

Les mer om dette her.

Følg oss om du gidder

    

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK