App Topbanner 1440X540 NO

Vi har selvfølgelig en app fordi vi får noe ut av det. Men vi vet jo godt at du også skal ha noe ut av det dersom du skal laste den ned.

Derfor har vi fylt NORMAL-appen med spill, konkurranser og annen moro, hvor du har mulighet til å vinne ting – for eksempel pengene dine tilbake for dine NORMAL-kjøp hver måned. Du får også mulighet til å se dine kvitteringer, samt de nyeste nyhetene, som forhåpentligvis gjør at du kommer litt oftere innom NORMAL.

Last ned NORMAL-appen her, og husk: Når den ber deg taste inn navn, fødselsdag og kortopplysninger, er det altså helt normalt. Vi skal bare bruke det til et stort regneark som gjør oss klokere på våre kunder – og så er det også disse opplysningene som gjør det mulig for oss å gi deg pengene tilbake for kjøpet ditt, dersom du vinner din bong.

Vi sees inne i Normal-appen!

Last ned her

 

Vinn din bong

Hver måned kan du vinne pengene tilbake for ett av dine kjøp hos NORMAL. Du må bare tilføye betalingskortet ditt i appen, slik at vi kan registrere dine kjøp.

Se kvitteringer

Er du lei av at kvitteringene dine forsvinner? Tilføy ditt betalingskort i appen, så holder vi styr på dem for deg.

Spill

Hver dag kan du spille spill og vinne premier i appen. Om du enten elsker å vinne overraskelser eller bare trenger å gjøre noe gøy før oppvasken skal tas, er du alltid velkommen til å spille i appen. I appen vil både spillene og premiene stadig variere.

Troféer

Tjen opp troféer ved å handle hos NORMAL. Hvor raskt kan du oppnå megashopperen, og æresgjetsen? Vi heier på deg, for jo flere troféer du oppnår, jo mer tjener vi.

Flere funksjoner

Husk å finne dine favorittbutikker, slik at vi kan gi deg mest mulig relevante nyheter.

Kanskje vi kan besvare dine spørsmål

Hvorfor skal jeg laste ned appen?

NORMAL-appen gir noe både til oss og til deg. Vi lærer deg bedre å kjenne – og til gjengjeld får du spill, nyheter og sjanser til å vinne ting – for eksempel pengene tilbake for et av dine kjøp hos NORMAL.

Hvordan laster jeg ned appen?

Du kan finne NORMAL app i App Store og Google Play, bare søk på NORMAL.

Jeg kan ikke logge inn

Når du har lastet ned appen må du først opprette en bruker med ditt telefonnummer. Deretter vil du få tilsendt en 4-sifret kode på SMS, som du skal bruke til å aktivere ditt medlemskap. Du vil forbli innlogget frem til du aktivt velger å logge ut av appen selv. Når du så vil logge inn igjen, får du tilsend en ny 4-sifret kode på SMS.

Jeg har fått ny telefon

Hvis du har fått ny telefon, må du skrive en e-post med emnefeltet: ”App ny telefon” til dataprivacy@normal.eu. Husk å opplyse om både ditt gamle og nye telefonnummer, så vil vi sørge for at dine data blir koblet til ditt nye nummer.

Hvordan får jeg troféer?

Du tjener opp troféer når du, med ditt registrerte betalingskort, kjøper produkter hos NORMAL. Du kan finne, tilføye, og slette dine registrerte betalingskort under betalingskort i «min profil»

Hvordan vinner jeg min bong?

For å være med i loddtrekningen om å vinne din bong, må du tilføy ett eller flere betalingskort i appen. Du kan finne, tilføye og slette dine registrerte betalingskort under betalingskort i «min profil». Du er med i trekningen hver gang du bruker et av dine registrerte betalingskort når du handler hos NORMAL. Du kan lese mer om konkurransebetingelsene her

Hvorfor mottar jeg ikke kvitteringer?

For å motta kvitteringer i appen må du ha registrert et aktivt betalingskort og betale med dette. Betalinger som gjøres kontant eller med ApplyPay, GooglePay, SamsungPay, FitbitPay, GarminPay og lignende betalingstjenester registreres ikke i appen.

Hvordan legger jeg til BankAxept-kortet mitt?

Bruker du BankAxept-kort er det viktig at du registrerer både kortnummer og kontonummer i appen, som vist i eksempelet under. Du har registrert BankAxept-kortet ditt riktig hvis du i etterkant ser to kort i appen.

DNB bedriftkort

For DNB bedriftskort er BankAxept kontonummeret på baksiden av kortet ikke det samme som det som ligger i selve betalingsapplikasjonen i kortet og dermed kan appen ikke gjenkjenne dette. Du må derfor benytte et alternativt kort eller huske på å ta med deg papirkvitteringen.

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan du skrive en e -post til dataprivacy@normal.eu med følgende informasjon:

  • Bruker du noen form for mobilbetaling som ApplePay eller GooglePay?
  • Bruker du BankAxept kort?
  • Et bilde av din siste kvittering fra NORMAL.

Kan jeg tilføye flere kort?

Ja. Du kan tilføye og slette dine betalingskort under «min profil».

Min tilgang er låst, hva gjør jeg?

Når du sletter profilen din i appen blir telefonnummeret ditt låst i 30 dager, og du vil ikke kunne registrere deg igjen. Hvis du vil opprette en ny profil med samme nummer kan du sende en e-post til dataprivacy@normal.eu med telefonnummeret ditt - så låser vi opp profilen din igjen.

Hvordan sletter jeg min bruker?

Du kan melde deg ut av kundeklubben under «mine opplysninger» i NORMAL-appen, eller ved å sende en e-post med ditt telefonnummer til dataprivacy@normal.eu. Når du melder deg ut av vår kundeklubb, trekker du automatisk tilbake ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Med det slettes alle dine personopplysninger, som vi ifølge lovgivningen ikke er forpliktet til å oppbevare. Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål.