W7 sminke hos Normal – markedsledende sminke til uslåelige priser

”Who will you be today?” Dette er det offisielle slagordet fra W7 som passer perfekt med merkevarens ambisjon, og som ikke har endret seg siden starten i 2002. W7 vil gi alle muligheten til å prøve seg på sminkeverdenen - uten å måtte bruke en formue på det. Med andre ord: Alle skal ha råd til god sminke.

W7 er sminkens svar på Fast Fashion - og det er ment på den beste måten man kan tenke seg. Merket ser trender fra high-end sminkekategoriene og tar det beste derfra.

 

W7 paletter: Til deg som vil ha mest mulig å velge mellom

W7 Cosmetics er særlig kjent for deres paletter, og det er lett å forstå.

Palettene samler det hele på ett sted - og de klassiske variantene i kompakte størrelser er åpenbare å ha med på farten. W7-palettene er designet slik at fargene naturlig utfyller hverandre. Dermed har du riktig utstyr i hånden for å skape balanserte og sofistikerte looks - den perfekte basen å bygge fra. Utvalget er stort - palettene har alt fra matte til skinnende teksturer - og passer dermed til alle anledninger.

 

W7 sminke – til hverdag, fest og jubileer

Romantisk, forførende og enkel. Hverdagsuniformeret, festklar og nede på jorden. W7 makeup er til alle lejligheder. Det er til dig, der vil gå hele vejen med et ”smoky eye look” – og det er til dig, der ”bare” har brug for et enkelt og alligevel sofistikeret makeup brand. W7 makeup er meget begyndervenlig. Mange af vores kunder – selv folk, der kun lige er startet med at bruge makeup – begynder hurtigt at bruge det hver dag.

Romantisk, forførende og enkelt. Hverdagslig, festklar og jordnær. W7 sminke er til alle anledninger. Det er for deg som ønsker å gå hele veien med et "smoky eye look" - og det er for deg som "bare" trenger et enkelt og likevel sofistikert sminkemerke. W7 sminke er veldig nybegynnervennlig. Mange av våre kunder - til og med folk som nettopp har begynt å bruke sminke - begynner raskt å bruke det hver dag.

 

W7 cosmetics – skjønnhet har mange uttrykk

Med W7s paletter kan du enkelt fokusere på de unike egenskapene i ansiktet ditt som du vil fremheve - enten det er kinnben, neserygg eller noe helt annet. Du kan bruke de myke nyansene for å markere ansiktsegenskapene dine uten at det blir for mye eller kunstig. Palettene er designet spesielt for ikke å ikke «krasje» med ditt naturlige utseende.

 

Kundeorienteret og etisk sminkemerket

At have W7 som leverandør til vores butikker er en gennemført fornøjelse, fordi deres filosofi er meget lig vores: Konstant fornyelse – med fokus på kundens behov, idéer og tanker.

Å ha W7 som leverandør til butikkene våre er en full glede, fordi filosofien deres er veldig lik vår: Konstant fornyelse - med fokus på kundens behov, ideer og tanker. W7 utmerker seg også ved å ha et minimalt budsjett til reklame og annonsering. I stedet velger de å investere pengene i produkter, slik at det kommer kunden til gode.

W7 er forpliktet til å bruke bare de beste og sikreste ingrediensene, og produktene blir ikke testet på dyr. Dette er verdier vi kan stå inne for.

Finn butikk

.. i nærheten av deg