Veet hos NORMAL – verdensledende hårfjerning

Kroppshår er helt naturlig, men ikke all hårvekst er alltid ønsket ... Bare du vet hva som er best for deg. Dette er den offisielle merkebeskrivelsen fra Veet, og den er faktisk veldig passende for deres tilnærming til hårfjerning. Veet har forståelse for menneskelig mangfold - både i forhold til temperament og din hudtype. Dette gjenspeiles i produktutvalget og i ulike typer av framgangsmåter. Du velger om du vil bruke den raske og enkle metoden, eller den mer sparsomme og grundige metoden. Det er effektiv hårfjerning du kan stole på.

Veet hårfjerningskrem – hvis det skal gjøres raskt

Hvis du er lei av å bruke for mye tid på tungvint barbering - i tillegg til å bruke for mye penger på barberblader - da har vi gode nyheter: Du kan fjerne håret med en krem. Mens du står på badet. På få minutter. Ja, det er faktisk så enkelt. Kremen fjerner selv de fineste små hårene, og metoden er også skånsom mot huden din. Ofte krever det ikke mer enn å la kremen sitte i 3 minutter, også kan du skrape løs hårene med en skredd slikkepott. Etter det er det bare å skylle vekk kremen grundig med vann. Veet hårfjerningskrem har mange varianter med forskjellige friske dufter - slik at du kan skreddersy din egen og effektive hårfjerningsopplevelse. Etter bruk er huden myk og fuktig.

Veet voksstrips – til deg som vil ha en langvarig effekt

Hårfjerning kan enten være en tungvint og langsom prosess som bare må overvinnes - eller - for å si det mildt - en effektiv prosess. Vi tør å sette Veet voksstrips i den siste kategorien. Veet har både små voksstrimler, som passer det finere ansiktshåret på f.eks. overleppe, hake og kinn - og større og lengre voksstrimler, som passer f.eks. armhuler og ben. Å vokse håret ditt er en ekstremt effektiv metode som varer lenge fordi du trekker hårene ut ved roten. Metoden etterlater også huden din en silkemyk og frisk følelse, som ikke matcher andre metoder. Det varierer fra person til person hvor lenge effekten varer, men det er ikke unormalt å ha glatt hud i opptil 28 dager etter en voksbehandling med Veet strips.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler – høyteknologisk intimbarbering

Hos NORMAL har vi selvfølgelig også ekte maskinvare til deg som trenger en ekstra hjelper i kampen mot hårene. Veet Sensitive Precision Beauty Styler er kjent og anerkjent for sin evne til å gi håret liv i sarte områder som ansikt, bikinilinje og armhuler. Den overlegne teknologien gjør det lett å fjerne hårene du vil bli kvitt, uten risiko for å skjære deg selv og få små sår og rifter i huden. Ulike trimmehoder følger med den enkle håndterbare maskinen, slik at du kan kontrollere hårlengden selv.

Veet Men’s – hårfjerningskrem til mannen som ønsker rask prosess

Veet er spesielt kjent blant kvinner - men også menn har i økende grad fått øynene opp for merkevaren og produktene som er utviklet til menn. Det er særlig den populære hårfjerningskremen som bl.a. er effektivt mot hår på rygg, bryst, armhuler eller ben. Hårfjerningskremen fungerer på samme måte som for kvinner, med den individuelle forskjellen at duften etter bruk har et mer maskulint preg. Hårfjerningskremen til menn er derfor perfekt til deg som ønsker å beskytte huden din og spare penger på dyre barberhøvler eller alternativ laserbehandling. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke er egnet for intimt bruk.