Den største trenden for tiden er å være seg selv i best tenkelige versjon! La være med å se på hva moten dikterer, og heller finne den stil som kler deg og som du har det best med.

For enten du har en kort ’crop’ frisyre, en tilfeldig knute eller en kunstnerisk flette, er en god dag først og fremst identisk med at du kan kjenne deg selv i speilet. Stylista er L’Oréal Paris’ siste bud på et ekte ’cool cat kit’ - åtte forskjellige stylingprodukter, utviklet til åtte forskjellige frisyrer!

L'Oréal Paris Stylista Sleek Stylingspray

På tide å skru opp varmen for hotte, glatte frisyrer! Oppdag Stylista The Sleek Serum Hair Styling Heat Protector med acaiolje fra L’Oréal Paris, et sikkert og lettanvendelig serum som beskytter hår mot varmeskade opptil 230°C. Sikker og enkel å bruke. Perfekt til glatte frisyrer, som en stram hestehale eller andre glatte looks. Formelen er uten silikon for en naturlig følelse. Føles ikke fet og motvirker krus og flyvehår hele dagen. For en myk og glatt frisyre med naturlig bevegelse i håret og en silkemyk finish som holder i 24 timer.

1. Påfør stylingserum i fuktig hår før føning 2. Glatt ut håret med glattejern 3. Påfør litt serum på tørt hår for å temme flyvehår og motvirke krus hele dagen

The Sleek Serum

L'Oréal Paris Stylista Braids Stylingspray

Oppdag Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream fra L’Oreal Paris som er superenkel å bruke! Passer til alt fra fiskebensfletter til boksefletter til flettede bohemfrisyrer. Formelen er uten silikon for en naturlig følelse. Føles ikke fet og gir langvarig hold og glans. En styling cream som holder styr på flettene dine i 24 timer. Stylingkremen med kokosmelk gjør det ikke bare enklere å skape massevis av frisyrer med fletter, den gir også naturlig glans og en silkemyk finish.

Trinn 1: Påfør The Braid Milk Hair Styling Cream på tørt hår i lengder og spisser Trinn 2: Flett håret i ønsket frisyre Trinn 3: Påfør litt produkt over flettefrisyren for å gi ekstra glans.

The Braid Milk

L'Oréal Paris Stylista Browdry Cream

Oppdag en perfekt blowdry som holder! Vi introduserer Stylista The Blow-dry Cream Heat Protection Hair Styling Cream fra L’Oreal Paris som beskytter håret mot varme opptil 230°C. Kremen er sikker og enkel å bruke og den lar deg forme og skape forskjellige looks - fra glamorøse lokker til flotte formede frisyrer som holder i opptil 96 timer. Alkoholfri formel med vindruekjerneolje. Gir frisyrer som beveger seg lett og føles og ser naturlige ut. Etterlater ikke synlige produktrester. Føles ikke fet.
Trinn 1: Påfør Blow-dry Cream i fuktige lengder og spisser Trinn 2: Føn håret tørt og bruk en rund børste for å forme og style det.  

The Blowdry Cream

L'Oréal Paris Stylista Curls Styling Spray

Fremhev krøllene dine med langvarig hold, fantastisk sprett og skinnende glans når du bruker Stylista The Curl Tonic Hairstyling Spray fra L’Oreal Paris. Den alkoholfrie formelen tynger ikke ned håret og er perfekt til alle frisyrer med krøller, både løse bølger og tette spretne krøller. Vekker dine naturlige krøller til live med fuktresistent kraft og volum. Styrkende hårspray med ekstrakt fra gojibær gir fukt og fremhever krøller. For lettstelte frisyrer du enkelt skaper når du er hjemme, eller på farten.

Trinn 1: Spray jevnt i fuktig hår Trinn 2: Klem håret med hendene for å fremheve krøllene Trinn 3: Tørk håret med en diffuser.

The Curl Tonic

L'Oréal Paris Stylista Bun Styling Spray

Fa en fantastisk holdbar og fyldig topp med Stylista The Bun Gel Spray Hair Styling Spray fra L’Oreal Paris. Enkel hårstyling med naturlig finish som holder hele dagen. Gjør det lett å skape hundrevis av fine frisyrer med topp eller knute, som space bun, half bun, en knute i nakken, elegant fransk chignon eller andre oppsatte frisyrer. Formelen er silikonfri for en naturlig følelse, kleber ikke og inneholder rosenekstrakt. Gir umiddelbart en tykkere og mer fyldig tekstur for en perfekt topp hver gang.

Trinn 1: Rist flasken godt og spray deretter jevnt i tørt hår Trinn 2: Arbeid produktet inn i håret for å bygge opp struktur Trinn 3: Style håret til ønsket frisyre Trinn 4. Avslutt med å glatte over håret med litt produkt i hendene for å kontrollere krus og flyvehår

The Bun Gel-Spray

L'Oréal Paris Stylista Beach Wave Styling Spray

Vis frem strandfrisyren din med den lettanvendelige Stylista The Beach Wave Mist Hair Styling Spray fra L’Oreal Paris. Saltvannssprayen gir opptil 24 timers hold og fantastiske bølger i håret med fylde og volum, samt følelsen av vind og salt sjø. Gir struktur og og en avslappet ustylet look som føles myk og glatt. Formelen er silikonfri for en naturlig følelse og tørker ikke ut håret.

Trinn 1: Rist flasken godt Trinn 2: Spray på tørt hår i lengdene Trinn 3: Klem håret for å gi en avslappet strandlook.

The Beach Wave Mist

L'Oréal Paris Stylista Big Hair Styling Spray 

Skap store, myke og voluminøse frisyrer på et øyeblikk med Stylista The Big Hair Hair Styling Spray fra L’Oreal Paris. Den løftende sprayen er det perfekte verktøy til at alle looks med stort hår. Som en stor beehive eller en luftig 80-talls frisyre. Stylista The Big Hair Hair Styling Spray holder både på hårets volum og oppsatt hår i opptil 24 timer. Formelen med vaniljeekstrakt føles ikke stiv og gir en matt og naturlig finish.

Trinn 1: Rist godt før bruk Trinn 2: Påføres på tørt hår; spray direkte på røttene Trinn 3: Massér grundig for å skape volum Trinn 4. Spray ovenr hele håret for å fiksere og holde frisyren på plass

The Big Hair Spray

L'Oréal Paris Stylista Pixie Styling Wax 

Er du klar for en perfekt leken kort frisyre med naturlig bevegelse? Oppdag Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream-Wax fra L’Oreal Paris! Formelen gjør det lett å style korte frisyrer, fra kort pixie til pannelugg til glatte frisyrer. Føles ikke klissete og er uden alkohol. The Short Hair Balm Hair Styling Cream-Wax er beriket med ekstrakt fra granateple, kleber ikke og lar deg lage en ny frisyre omigjen og omigjen med en og matt finish, uten synige produktrester, hver gang.

Trinn 1: Ta litt produkt i hendene, gni dem mot hverandre og jobb produktet inn i tørt hår Trinn 2: Klem og form med fingrene for å skape en definert look

 

The Pixie Cream-Wax

Vil du se hele vårt utvalg av Stylista? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg