Massvis av Scholl produkter - finn billige Scholl neglefiler og elektroniske fotfiler i Normal

Scholl ble grunnlagt i 1907 av Dr. William Mathias Scholl som hadde en helt klart visjon for sitt merke: Han ville skape produkter som brukte kunnskapen han selv hadde bygget opp til føttenes funksjoner i forhold til resten av kroppen. Dr. Scholl hadde brukt flere års forskning på å studere sin store lidenskap: Føtter. Hans viten skulle bli gull verdt da han startet det som skulle vise seg å bli et meget suksessrikt selskap, Scholl. Gjennom hele 1900-tallet har Scholl arbeidet utrettelig med å skape produkter som hjelper kunders føtter med å holde seg sunne og friske. Scholl er i dag spesielt kjent for sin neglefil og fotfil, som vi naturligvis har tilgjengelig på hyllene i våre NORMAL-butikker. Vi er helt enig med Scholl: Det er viktig å ta vare på sine føtter, derfor er kun de beste produktene god nok. Vi er ikke redd for å si at Scholl uten tvil hører hjemme i den kategorien.

Billige Scholl-produkter

Hos NORMAL fokuserer vi på å bortskjemme kunder så mye som mulig. En av metodene vi bruker er å tilby store og kjente merkevarer til faste, lave NORMAL-priser. En av disse merkene er Scholl. Fotpleie er et viktig ledd i målet om å vedlikeholde en sunn og frisk kropp, og derfor skal du naturligvis kunne pleie føttene dine med så gode produkter som mulig. Scholl har en lang rekke av disse kvalitetsproduktene, og vi har de fleste av dem i butikkene. Du er veldig velkommen til å komme på besøk hos din lokale NORMAL for å se deg rundt og for å finne inspirasjon fra hyllene. Har du lyst kan du selvfølgelig spørre våre medarbeidere om råd - de vil gjerne hjelpe deg så godt de kan.

Scholl fotfil - veien mot flotte og sunne føtter

En av de beste og mest effektive måtene å fjerne har hud på og samtidig vedlikeholde sine sunne og friske føtter, er ved å bruke Scholls fotfil. Det nyeste medlemmet i Scholl-familien er Scholls Velvet Smooth elektroniske fotfil, som fjerner hard hud på en skånsom og effektiv måte. Den passer på din følsomme hud, uten at det tar en evighet å fjerne den harde huden. En perfekt balanse, som gjør Scholl Velvet Smooth til en av de mest populære fotfilene på markedet. Scholl fotfil har et ergonomisk design, som betyr at den både er behagelig med også enkel å bruke. Den kommer lett til rundt føttene, og du slipper de lange kampene hver gang du skal pleie føttene dine. Dersom du er i tvil når det gjelder hvilken hastighet du skal bruke, bør du vurdere hardheten og tykkelsen på huden grundig. Er huden meget hard samtidig som at du ønsker at behandlingen skal gå raskt, bør du velge en av de høyeste hastighetene.

Scholl neglefil til god neglepleie

Scholl har naturligvis også skapt en fantastisk og kvalitetspreget neglefil. Neglefilen har også fått sidenavnet Velvet Smooth. Scholl Velvet Smooth neglefil kommer med tre forskjellige hoder, som sørger for å slipe, file og polere både dine finger- og tånegler. En perfekt partner i jakten på flotte og sunne negler. Scholl Velvet Smooth neglefil er enkel å bruke og gir dine finger- og tånegler et flott og blankt utseende. Scholls neglefil brukes i tre enkle trinn: Først filer og former du neglen. Deretter glatter du neglen ut, slik at du utjevner eventuelle humper eller hakk. I det tredje trinnet polerer du neglene for å gi en sunn glans. Vi har det du trenger, om du ønsker å pleie neglene dine på en riktig og god måte.

Vil du se hele vårt utvalg av Scholl? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Scholl

- En del av Normals brede kroppspleiesortiment. Klikk på bildet for å se hele kategorien.