Sanex –Sunn hud er nøkkelen til velvære

Sanex har ett klart oppdrag: å holde huden din naturlig sunn. Derfor investerer de kontinuerlig mye tid og krefter i å utvikle avanserte hudpleieløsninger til deg og huden din. Og Sanex vet hva huden din trenger. Sanexs effektive hudpleieprodukter fokuserer på å styrke hudens naturlige funksjon. Med sin milde sammensetning og milde dufter kan Sanexs produkter brukes av hele familien.

Friske armhuler hele dagen med Sanex deodoranter

Det er viktig å ha tillit til deodoranten. Det er ikke gøy å oppdage at den ikke beskytter ordentlig mot svettelukt. Vi svetter når vi er fysisk aktive i hverdagen: Enten svetten kommer på gåturen, når du svinger støvsugeren - eller når du leker Tour de France i den norske naturen. Derfor trengs det en deodorant som du kan stole på og tørre å stille krav til. Sanex deodoranter er din pålitelige venn i nød: Med sine beskyttende, og pH-nøytrale formler, gjør Sanex deodoranter deg trygg gjennom dagen. Påfør alltid deodorant på ren og tørr hud - Da får du den beste og langvarige effekten.

Sanex Zero – fri for unødvendig kjemi

Du bør ikke bli tvunget til å velge mellom friske armhuler og god kjemi. Derfor har Sanex laget en deodorant til deg, som både er allergivennlig, dermatologisk testet og holder huden sunn. Deodoranten holder armhulene tørre og friske i 24 timer, og i tillegg minimerer det risikoen for irritert hud - og maksimerer selvtilliten. Den er uten duft, uten alkohol og uten syntetisk antiperspirant. Med andre ord: Zero tull. Bare tørre og luktfrie armhuler hele dagen.

Beskyttet av naturen med Sanex NaturProtect

Sanex NaturProtect er en vegansk deodorant som inneholder naturlig bambuspulver, som gir deg hele 48 timers beskyttelse mot svettelukt og våte armhuler. Bambus er effektivt fuktabsorberende, som fjerner svette og lukt - uten å tette porene. Sanex NaturProtect er uten alkohol og aluminiumsalter, som irriterer huden og gir gule flekker på klærne. Deodoranten, derimot, gjenoppretter hudens naturlige pH-verdi og holder huden sunn. Hva mer kan du ønske deg?

Øk hudens naturlige forsvar med Sanex dusjsåper

Det er ingenting som en varm dusj, som senker stressnivået og får kroppen og sjelen til å slappe av. Men ditt valg av dusjsåper er også viktig for din velvære: huden din er viktig for helsen din. Det fungerer som en barriere mot ytre, skadelige elementer. Derfor må du behandle den godt. Med Sanex Dermo Protector beskytter du huden og styrker dens naturlige forsvar. Dusjsåpen nærer huden din i dybden og holder den fuktig - også etter badet. Har du en tendens til å ha tørr hud? Ta Sanex Surgras med i dusjen. Den er laget spesielt for tørr hud og er fylt med nærende oljer, som gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsnivå. Sanex dusjsåper er dermatologisk testet og pH-nøytrale. En kombinasjon som gjør huden glad.

Sanex sjampo: Spar på hårvask, ikke på hårpleie

Håret og hodebunnen skal vaskes rent for fett og produkter slik at hårsekkene ikke blokkeres. Dette er fordi det kan forhindre at nytt hår vokser ut. Sanex sjampo vasker håret rent og beskytter det mot å bli skadet. Sjampoen har milde og friske dufter, og de er spesialutviklet for å minimere risikoen for allergi og for å opprettholde den naturlige pH-balansen i hodebunnen. Imidlertid tjener ikke håret på å bli vasket for ofte. Men for å ta vare på håret ditt best, bør du alltid vaske det to ganger med sjampo ved hver vask. Da blir håret helt renset for smuss og fett, og er klart til å få ekstra pleie hvis du for eksempel bruker balsam. Hvis du er interessert i den enkle løsningen, har Sanex laget 2 i 1 sjampo til deg: Den har tilsatt balsam, som gjør håret rent, sunt og fuktig. Alt det viktigste - på en gang!