PURE & CARE - Witch Hazel Serum.png

Pure & Care Witch Hazel Serum

72$

Witch Hazel Serum

Kontrollerer hudens produksjon av fett og olje.
Optimerer hudens PH værdi.
Minimerer store porer.
Hjelper til å fjerne akne og kviser.

Pure & Care Witch Hazel Oil Serum hjelper ikke bare til med å balansere hudens oljesekresjon og minimere store porer, men viser seg også å være effektiv til å fjerne akne og kviser. Når serumet benyttes daglig, kan resultatene sees innen ca. 2 uker, og forbedres ytterligere ved fortsatt bruk.

Aktive ingredienser:

Witch Hazel: rensende og beroligende.

Hyaluronsyre: booster hudens fuktighetsinnhold, motvirker inflammasjon og virker fuktighetsbevarende.

Ceramide: Naturlig bindemiddel som hjelper til å holde på fuktigheten i huden.


Witch Hazel ekstrakt er en ingrediens med høye antioksidant-egenskaper, som hjelper med å rense huden og redusere porenes størrelse. Det bevarer også fuktigheten i huden din uten å endre PH-nivået, og dermed forhindre ytterligere irritasjon. Årsaken til at Witch Hazel er så effektiv som hudpleie er grunnet dens antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper. Som vi alle vet, er akne og kviser vanligvis forårsaket av opphoping av fett og bakterier. Ved å benytte Witch Hazel i din akne-behandling vil det eliminere disse bakteriene samt forhindre ytterligere utbrudd og infeksjon.

 

Kan med fordel benyttes i kombinasjon med Pure & Care Derma Roller

Det anbefales at Pure & Care Witch Hazel serum benyttes umiddelbart før rulling med Pure & Care Derma Roller, grunnet dens helende effekt. Deretter bør huden behandles med enten Hyaluronc Acid Serum eller Collagen Serum, alt etter ønsket effekt.