PUCA Pure & Care hudpleie

PUCA Pure & Care står for pleie og fuktighet til huden med høyeste kvalitet - og til en gunstig pris. Kjerneverdiene er skjønnhet, frihet, innovasjon og overraskelser, og dette gjenspeiles i alle merkets produkter.

Fra PUCA Pure & Care finner du alt innen ansiktspleie som kremer, serum og ansiktsmasker. Du kan også utforske fotpleieserien, samt sjekke ut de unike konjac-svampene til ansikt og kropp.

Ansiktspleie fra PUCA Pure & Care

En sunn og vakker hud krever gode pleierutiner, og som er tilpasset akkurat din hud. En ting er gode kremer, men det skal mer til enn det. Pure & Care er kjent for de mange serumene, samt ansikts- og øyemasker til hvert sitt formål.

Se hele det fantastiske utvalget på denne oversiktssiden.

PUCA Pure & Care serum – effektiv behandling til spesifikke problemer

Med PUCA ansiktsserum kan du optimalisere hudpleien betydelig. Når du har funnet det serumet du liker, blir det uunnværlig!

Serum er en tynn gele for ansiktet som trenger inn i huden og virker lindrende. Det kan f.eks. hjelpe mot:

  • pigmentflekker og solskader
  • urenheter
  • fine linjer og rynker.

PUCA SERUM er hurtig- og langtidsvirkende, og trenger inn i epidermis (det ytterste hudlaget). Blant annet vil du merke at du trenger mindre ansiktskrem når du bruker serum.

Serum er en viktig del av den daglige hudpleierutinen. Serum kan imidlertid ikke brukes alene, da det kun retter seg mot spesifikke hudutfordringer og derfor ikke inneholder fettet som trengs for å beskytte huden.

PUCA Ansiktsserum – varianter til alle behov

PUCA Pure & Care ansiktsserum er tilgjengelig i mange forskjellige varianter, og som i stor grad dekker hudvariasjonene vi har i Skandinavia. Pure & Care serum tilfører fuktighet og kollagen. Produktene er fri for kunstige fargestoffer og tilsetningsstoffer - og er laget av blant annet planteekstrakt og biologisk gjæring.

Vitamin C eller Gold Serum – hvilken skal du velge?

To spesielle varianter vi vil fremheve i denne skrivingen er Vitamin C og Gold Serum. Begge har en utmerket effekt på fine linjer og rynker i huden, men det er noen viktige forskjeller.

Vitamin C Er egnet for å lette rødhet og pigmentering, samt glatte og lysne hudens farge og struktur. Produktet stimulerer hudens kollagenproduksjon og reduserer rynker og fine linjer. I tillegg er den flott å bruke umiddelbart etter soling.

Gold Serum er derimot den opplagte varianten hvis målet er å bremse den naturlige aldringsprosessen - og sette full bluss på det ungdommelige utseendet. Produktet er beriket med planteekstrakt, hyaluronsyre og panthenol (vitamin B5). Det er en kombinasjon som fremmer celleregenerering, holder huden fastere og reduserer rynker og fine linjer.

Dermaroller – maksimal effekt

Hvis målet er ekstra god effekt med Pure & Care serum, anbefaler vi Pure & Care Dermaroller. Dermarullen består av mikrotynne nåler av høy kvalitet som ruller smertefritt og trenger inn i overflaten av huden. Dette skaper tusenvis av små mikroskopiske hull, som huden vil begynne å reparere på egenhånd - og derved generere mer kollagen. Det hjelper deg med å forbedre gjenoppbyggingen av huden din, øke elastisiteten og fjerne urenheter, samt øke hudens naturlige glød.

I tillegg øker Dermaroller effekten av både kremer, gel og oljer, ettersom hudens evne til å absorbere disse økes betydelig

Fjern slitne og hovne øyne med PUCA øyemasker

Våkne og friske øyne er en viktig del av ansiktets uttrykk. Og det er derfor veldig frustrerende når hverdagens mas og stress setter sitt preg. Det enkleste er selvfølgelig å få de ønskede 7-9 timene med søvn - men i en travel hverdag vil det uunngåelig glippe en gang i blant, og her er det viktig at du har de rette midlene til å redde de delikate øynene.

Huden rundt øynene er ekstra utsatt og sårt, og hvis du kombinerer den med f.eks. mangel på søvn og væskeinntak kan hevelse, fine linjer og svarte striper oppstå veldig raskt.

En effektiv kamp mot dette er Pure & Care øyemaske. De små dråpeformede gelputene kan enkelt plasseres på det utsatte området. Formen tilfører masse livgivende fuktighet som er designet spesielt for å hjelpe din kjære hud.

Se frem til:

  • Anti-aging terapi, som om du var i et spa-lignende miljø
  • Naturlige ingredienser med utjevnende effekt
  • En øyeblikkelig avkjøling og avslappende følelse (om nødvendig, sett øyemasken i kjøleskapet før bruk)
  • Mykere og fastere hud med redusert mørke under øynene

Fotpleie fra Pure & Care – oppfylt velvære

Fotpleieserien fra PUCA er til deg som trenger en pause fra hverdagen. Du som tar godt vare på føttene dine - og ikke minst setter pris på dem. Nedenfor finner du en beskrivelse av noen av de mange fine produktene vi har til å pleie og ta vare på føttene dine.

Fotmasker – effektiv peeling til føttene dine

Kan du trenge en god mykning av hard og sprukken hud? Og burde prosessen helst være enkel og effektiv? PUCA har løsningen: Peeling fotmasker som, via fruktsyre og andre aktive ingredienser, forsiktig trenger inn og helbreder den stressede huden. På den måten får du liv og fuktighet til dine trofaste føtter. Det er pleie, helbredelse og rensing i en og samme løsning.

Fotbadesalt

PUCA fotbadesalt er til deg som ønsker et best mulig utgangspunkt for deilige turer i sandalene. PUCAS fotbadsalt er av naturlig havsalt og en klype mentol. Det gir en avslappende, pleiende og frisk følelse gjennom foten, som også varer etter badet. Tørre føtter myknes og pleies og blir smidige og fuktige, og dette gjør etterbehandlingen utrolig enkel.