Pure Care Topbanner

Pure & Care ansiktsserum fås i 7 forskjellige varianter, som bredt dekker de hudvariasjoner vi har i Skandinavia. Dersom du har problemhud, eller kun vil oppfriske eller stramme opp huden, så har vi i vårt utvalg et serum som passer for deg. Med andre ord tilfører Pure & Cares serum fuktighet, collagen, de er pleiende, renser og strammer opp huden.

Produktene er uten kunstige fargestoffer, fyllstoffer, parabener og additiver. Pure & Care serum er fremstilt av blant annet planteekstrakt, biologisk fermentering og de er ikke testet på dyr.

Klikk på bildene for å lese mer om de forskjellige serum, deres anvendelse samt innholdsstoffer.

Vitamin C Serum

Pure & Care Vitamin C Serum trenger inn i huden og tilfører huden dens manglende fuktighet, og dermed minsker fine linjer og rynker i huden. Den lysner og strammer opp huden. Vitamin C Serum er like velegnet til ung, problematisk hud som til moden og tørr hud med irritasjoner. Den gir huden et sunt utseende og beroliger huden. Kan også anvendes etter soling.

EGF Serum

Pure & Care EGF Serum hjelper til med å gjenoppbygge den naturlige strukturen i din hud. Ved daglig bruk optimeres hudens sunnhet, huden får en glattere og jevnere overflate. Dersom serumet anvendes daglig, kan resultatene sees innen ca. 2 uker, og forbedres ytterligere ved fortsatt bruk.

EGF er et vekstfaktorprotein i serum-form, som reaktiverer hudcellenes egen genetiske fornyelsesprosess, slik at produksjonen av kollagen og elastin økes, samtidig som huden får en sunn og frisk overflate. Hudens aldringsprosess nedsettes og tydelige aldringstegn reduseres. EGF Serum hjelper med å gjenoppbygge den naturlige strukturen i huden din.

Kan med fordel brukes i kombinasjon med Pure & Care Derma Roller.

Det anbefales at Pure & Care EGF serum benyttes umiddelbart før rulling med Pure & Care Derma Roller, grunnet dens helende effekt. Dernest bør huden behandles med enten Hyaluronc Acid Serum eller Collagen Serum, alt etter ønsket effekt.

Serum1 600x350.png
Serum2 600x350.png

Hyaluronic Acid Serum

Pure & Care Hyaluronc Acid Serum trenger inn i huden og tilfører huden den manglende fuktigheten, og dermed minsker fine linjer og rynker i huden. Dette effektive serumet beriker huden med unike fuktighetsgivende uttrekk av planter og næringsstoffer, som tas opp og lagres i huden. Dette serumet er like velegnet til ung, problematisk hud som til moden og tørr hud med irritasjoner. Hyaluronic acid serum vil bringe huden i balanse igjen og gjøre den myk og glatt.

Gir fuktighet til tørr og sliten hud
Hjelper med å avbalansere hudens fuktighetsinnhold
Minsker fine linjer og rynker
Stimulerer hudens kollagen produksjon

Collagen Serum

Stimulerer hudens kollagen regenerering.
Forbedrer hudens elastisitet
Minsker fine linjer og rynker
Hjelper til å avbalansere hudens fuktighetsinnhold

Dette serum-konsentratet reduserer synlig udseendet av rynker og fine linjer. Med det høye innholdet av oppløselig kollagen, hjelper serumet huden med å bli jevnere, fastere, glattere, samt forbedrer dessuten hudens elastisitet.

Witch Hazel Serum

Kontrollerer hudens produksjon av fett og olje.
Optimerer hudens PH værdi.
Minimerer store porer.
Hjelper til å fjerne akne og kviser.

Pure & Care Witch Hazel Oil Serum hjelper ikke bare til med å balansere hudens oljesekresjon og minimere store porer, men viser seg også å være effektiv til å fjerne akne og kviser. Når serumet benyttes daglig, kan resultatene sees innen ca. 2 uker, og forbedres ytterligere ved fortsatt bruk.

Snail Serum

Gir fuktighet og glød til tørr, grå og kjedelig hud
Øker hudens elastisitet betydelig
Virker helende på urenheter, arr og rynket hud.
Etterlater huden din glatt, myk og smidig


Pure & Care Snail Serum kan øyeblikkelig berike huden med fuktighet, uten å etterlate den fettete. Dette serumet kan redusere rynker og øke hudens elastisitet, samt akselerere hud-regenerering og reparere skadet hud.

Tea Tree Oil Serum

Gjenoppretter hudens bakterieflora.
Optimerer hudens PH verdi.
Motvirker bakterier
Hjelper mot akne og kviser.

Tea Tree Oil har flere fordeler: Dersom oljen benyttes på daglig basis, vil den både synlig minimere hudproblemer og sikre at huden holder seg sunn og frisk.

Tørr hud og kviser på samme tid er normalt. Pass på å ikke bruke altfor sterke og uttørkende produkter i kampen mot uren og kviset hud. Tørker man ut huden, vil huden selv begynne å produsere mer fett, hvilket igjen medfører flere kviser og uren hud.

Tea Tre Oil vil holde huden fuktig med naturlig fett, som gir huden næring og er med på å holde den sunn.

Pure & Care Tea Tree Oil serum inneholder fuktighetsgivende ingredienser som binder fuktigheten til huden

Finn butikk

.. i nærheten av deg