Oral B tannbørster og børstehoder - rens tennene med moderne teknologi

Tannpussing. For noen en sur plikt - for andre et hyggelig og kjent ritual. Uansett hvilken leir du er i nå må det gjøres. Og helst på riktig måte. Oral B’s tannbørster har i årevis hjulpet nordmennene med å få hvite, sunne og sterke tenner, og spesielt de elektriske tannbørstene har blitt populære - rett og slett fordi de sørger for at vi får gjort tannpussen ordentlig.

Hos NORMAL har vi et stort utvalg av de beste modellene fra gode og gamle Oral B.

Oral B tannbørster – kvalitetsfylt skummen siden 1951

Hvitere tenner og mindre plakk. Målet må høres kjent ut for flertallet av oss alle som sannsynligvis tar tak i tannbørsten et par ganger om dagen. Målet er det samme for Oral B. Det må være lett å pusse tennene - og det må være enkelt å gjøre det riktig. 

Oral B’s ikoniske elektriske tannbørster

Med Oral B’s elektriske tannbørster får du - i tillegg til mindre plakk og hvitere tenner - sunnere og sterkere tannkjøtt med effektiv tannkjøttbeskyttelse. Den helt spesielle teknologien til tannbørstene tar seg av det. Du kan stole på presise vinkler, god effekt og gode resultater - på både over-  og underflater.

Oral B tannbørstehoder - for deg som vil gjøre tannlegen din glad

Det skjer ofte altfor sjelden - men ja, tannbørsten må skiftes ut regelmessig. Og hvis du har en elektrisk enestående, må faktisk tannbørstehodet byttes like ofte. Du har sikkert hørt anbefalingen et par ganger eller sytten fra tannlegen din - og her kan vi legge til at Normals butikksjefer er veldig enige ...

Vi har alle forskjellige børstevaner. Noen av oss er den tøffe typen som sliter et tannbørstehode ned på noen få uker. Andre kan klare et par måneder eller 3. Uansett behov er det sannsynligvis det beste - og ikke minst behagelig - å pusse tennene med en ny, fersk tannbørste.

Og hvis du nå er typen som trykker litt for hardt under tannbørsting er det faktisk hjelp å få. Oral B har også tannbørstehoder med en spesiell trykksensor som markerer om du gir den litt for mye gass.

Oral B tannkrem

En god tannkrem er en viktig del av god munnhygiene. Både smak, friskhet og følelse må være på plass - akkurat som tannkremen selvfølgelig må fungere etter hensikten. En tannbørste kan ikke ta vare på hvite tenner alene - selvfølgelig trenger du en god tannkrem. Oral B har utviklet en helt egen modell som utfyller tannbørsten på en optimal måte.

I tillegg er deres spesielle formel, sett i for eksempel Pro Expert-varianten, designet for å beskytte emaljen. Den er utviklet i samarbeid med tannleger og beskytter områdene der tannleger ofte ser problemer.

Et verdenskjent merke som holder stilen

Det er lett å beskrive Oral B - paradoksalt nok fordi det snakker for seg selv. Det er vanskelig å finne en bruker av Oral Bs produkter som har noe negativt å si om merket. Og det er fordi tannbørstene gjør akkurat det som kreves av dem. Oral B holder tennene rene og hvite, munnen frisk og tannkjøttet sunt. Hva mer kan du be om?