Sett standarden med OPI neglelakk

Siden 1989 har OPI satt sitt preg på våre personlige visittkort: nemlig på våre hender. OPI er et av de største merkene innen neglepleie, og produktene deres er preget av høy kvalitet, konstant innovasjon og trygge og grundige testede ingredienser - perfeksjon helt til fingertuppene.

Fargene i sortimentet er preget av dagens trender, og OPI går aldri på kompromiss med estetikk. Det er luksus som er rimelig. Hos OPI er oppgaven at den riktige fargen, riktige kvaliteten og riktige finishen påvirker selvtilliten og kreativiteten din. Det spiller ingen rolle hva du legger på neglene.

OPI neglelakk –langvarige lakker i vakre farger

OPIs neglelakker er nå tilgjengelige i mange varianter og farger - både til den klassiske, den mer dristige og den ekstra lekne typen – at det kan være vanskelig å velge. Hos NORMAL er vi store fans. For i tillegg til den ekstraordinære fargepigmenteringen, er vi spesielt for rask tørketid og ekstra lang holdbarhet. Hva er det ikke å like?

Når du påfører neglelakken, anbefaler OPI at du følger disse tre trinnene:

  • Start med et godt underlag som beskytter neglene og forhindrer misfarging
  • Påfør neglelakk i favorittfargen din
  • Avslutt med en top coat som gir den ettertraktede glanseffekten - og får neglelakken til å vare lenger.

Som det lyder fra OPI: Dypp, trykk, perfekt.

OPI base coat, som styrker neglen

For det absolutt beste resultatet, bør du forberede neglene med en primer. Du gjør dette best ved å bruke OPIs base coat. OPIs unike base coat styrker neglene og forhindrer at de knekker og misfarges. Og du sørger også for lengre holdbarhet på neglelakken. Det er ingenting verre enn å bruke lang tid på å legge den perfekte neglelakk - også varer den ikke mer enn en halv dag.

OPIs base coat er utrolig lett å påføre. De forskjellige variantene er kvalitetsutviklet, slik at du er sikker på at neglelakken holder seg best mulig på neglen.

Good to go med OPI top coat

OPIs top coat er et elegant topplag til deg som liker å ha fine negler, men som ikke har tid til å vente - bokstavelig talt - for å se maling tørke. OPIs top coat gir en helt unik glans som verken er for mye eller for lite - en detalj som gir neglene dine en ekstraordinær finish.

Med OPIs top coat får du en glatt og blank overflate som ikke bare tørker raskt, men som også hjelper neglelakken til å stivne raskere. Top coaten beskytter dine nylakkede negler mot støt og trykkmerker.

Sørg for å nå helt til neglespissene med top coaten. Slik at du unngår sprukne negler selv om du bruker hendene mye om dagen.