M&M’s –få styr på kosen med hele familiens favorittsjokolade

Da Forrest C. Mars på 1930-tallet så spanske soldater spise sjokoladeknapper dekket av sukker, fikk han en god idé. Han ønsket å lage sin helt egen versjon - en bedre versjon. Derfor dro han til laboratoriet med Bruce Murrie, og de kom opp med ideen til M&M - laget av Mars & Murrie.

Den revolusjonerende sjokoladeknappen ble lansert i 1941, og i dag selges M&M’s i over 100 land og er en av de mest gjenkjennelige godteribitene globalt. En enkel M&M veier like under 1 gram, nøyaktig 0,91 gram. Hvis du klarer å holde deg til bare en, bøyer vi oss i dyp respekt ...

M&M’s er utrolig deilig og på mange måter den ideelle samtalen - enten du er på farta, på kino eller har slått deg ned for kveldskosen hjemme.

Den klassiske pakken med M&M’s

Siden starten i 1941 har M&M gått fra en variant til mange forskjellige typer. Men den absolutt klassiske og ikoniske varianten, en sjokoladeemballasje dekket av fargerikt smeltet sukker, er fortsatt den mest populære.

Den halvsøte sjokoladen er omgitt av et hardt godteriskall, som sammen gir den gjenkjennelige knasende søtheten som vi alle i dag forbinder med M&M’s.

Nye varianter tar  skrittet videre

Men siden klassikeren så dagens lys, har mange andre varianter blitt introdusert. Hos Normal etterstreber vi å ha så mange utgaver i sortimentet om gangen. Følgende har vi, eller har hatt, i butikkene våre:

M&M's peanut butter – det beste fra begge verdener

Hvis du er en fan av den søt-salt kombinasjonen av sjokolade og peanøttsmør, og ønsker en deilig vri med søt sirupskall, da kan du rolig nyte m&m's peanut butter-smak. De ikoniske M&M’s blir bare bedre med smaker av ekte peanøttsmør i midten.

M&M’s caramel – søt, knasende og fylt med karamell

Sukkerskall på utsiden - og deilig karamell på innsiden. Blir det bedre? Vi synes det er vanskelig å slå. Og det trodde absolutt M&M også, da de utvidet sortimentet med en kombinasjon av to av de mest elskede varene i godteverdenen, nemlig karamell og sjokolade - og selvfølgelig det knasende sukkerskallet. Kombinasjonen er allerede en klassiker og en av de mest populære variantene.

M&M's crispy – sprø og søt

Det var egentlig ment som et "limited edition" produkt, som bare kom i en kort periode og deretter ble tatt av markedet. Men etterspørselen var så stor at den store M&M’s-gruppen valgte å bringe den tilbake.

Vi snakker selvfølgelig om M&M’s crispy. Her har de endret den klassiske formen og gitt det indre en sprø overhaling - de har rett og slett tilsatt sprø og puffede ris som den nye kjernen, som fremdeles er belagt med melkesjokolade og sukkerskall.

De er perfekte som snacks - eller som topping på en kake. Har vi hørt ...

M&M’s sjokoladejulekalender til årets koseligste tid

M&M’s har hørt bønnene våre - og har utviklet en sjokoladekalender som vi kan glede oss over når juletiden kommer. Kalenderen er fylt til randen med et stort utvalg av de mest delikate produktene, og det er selvfølgelig ekstra store overraskelser når vi nærmer oss slutten av desember. Det tilfører det ekstra til juletiden, når du kan erstatte den "vanlige" kalenderen med en spesiell en.

NB: Denne varen er sesongbasert og kan derfor kun handles i og fram til desember.