Milka sjokolade – til sjokoladekjenneren med en forkjærlighet for kvalitet

140.000. Dette er antall tonn sjokolade som Milka produserer hvert år til sjokoladeelskere over hele verden. Merket, som er en sammentrekning av ordene "MILch" (melk) og "KAkao", er et av verdens eldste sjokolademerker, og frem til i dag fortsatt et av de mest kjente. Hvem kjenner ikke igjen den karakteristiske melkekua med den lille bjella rundt halsen som pryder Milkas lilla produkter?

Merket går faktisk helt tilbake til 1825, da Chocolatier Philipe Suchard begynte å lage små sjokoladedesserter som han solgte hjemmefra. Men det var i 1901 at merket fikk det karakteristiske navnet Milka, og den dag i dag leverer det både sjokolade, karameller, kaker, kake og påleggskrem på global skala.

Milka-sjokolade er spesielt populær i skiområder - og den populariteten startet faktisk med at Milka var et av verdens første merkevarer som startet sponsing av skikonkurranser.

Få en plate med deilig Milkasjokolade – klassiske og nye smaker

Rig, sød og cremet – med masser af smag. Sådan kan vi ret enkelt beskrive de klassiske Milkaplader på kun én sætning. Milkas chokolade er lavet på mælk og kakao – og derudover tilsat en smule hasselnødcreme, hvilket er den ”hemmelige” ingrediens, der giver den karakteristiske Milka-smag. Chokoladen har en klassisk konsistens, der er hård udenpå, men blød og smeltende, når først du putter et stykke i munden. Milka har en sjov og legende tilgang til chokoladesmag – sød, men ikke for sød.

Vi tør godt sige, at chokoladen har en ekstraordinær høj kvalitet, når man tager den lave pris i betragtning – og det er jo noget, vi kan forholde os til her i NORMAL!

Milka Oreo – til deg som vil ha det beste fra to verdener

Så skjedde det - de to klassikerne har gått sammen og laget sin helt egen unike kombinasjon. Milka og Oreo i en og samme sjokoladeplate. Med denne varianten får du sprø originale Oreo-kjeksbiter inne i sjokoladen. Kombinasjonen er kraftig og autentisk og føles "meant to be" - derfor er Milka Oreo en av de mest populære variantene akkurat nå. Oreo-kjeksen utgjør sjokoladens fyll – da det er sprø kjeks og myk krem ​​i midten, mens den søte Milka melkesjokoladen omkranser hele herligheten. Det gir en helt unik konsistens når du først biter ned og kjenner både kjeks, krem og sjokolade smelter i munnen.

God appetitt.

Milka Daim – sjokolade med knas og pop på

Samarbeidet vi alle har ventet på. Kombinasjonen over dem alle. Milka sjokolade med Daim. De små og originale Daim-stykkene gir akkurat den ekstra piffen som gjør smakopplevelsen helt unik. Følelsen når du biter i den milde sjokoladen og føler de knasende Daim-bitene kan ikke beskrives i det hele tatt - den må oppleves!

Milka kjeks – nye sprøe delikatesser

Kjeks med sjokoladestykker - som til og med er fra favorittmerket ditt? Jepp, den drømmen går i oppfyllelse med Milkas nye kjeks, hvor det er blitt lagt til mange små biter av Milka-sjokolade. De fleste av oss har hatt kaker med sjokoladebiter før, men Milka tar det til et nytt nivå ved å gjøre kaken ekstra sprø - og mengden sjokolade ekstra stor.

Det er en kjeks som vil komme videre!

Milka julekalender – sjokoladedrøm til den koseligste tiden av året

Det må selvfølgelig også være noe ekstra deilig til deg som er glad i Milka når verdens koseligste høytid er på dørstokken. Derfor har Milka gått til produktlaboratoriet og utviklet en spennende julekalender, som er fylt til randen med de deiligste små sjokoladene - og selvfølgelig en ekstra stor overraskelse 24. desember. Det gir litt ekstra til desember måneden når du bytter ut "standard" kalenderen med en fra favoritt sjokolademerket ditt.

NB: Denne varen er sesongbasert og kan derfor kun handles i og fram til desember.