Max Factor – bredt utvalg av Max Factor mascara & foundation

Max Factor – The makeup of makeup artists”. Det finnes få slogans som er mer gjenkjennelig enn dette, noe som helt klart skyldes Max Factors enorme globale innflytelse. Max Factor ble grunnlagt i 1909 av Maksymilian Faktorowicz og har siden den gang vokst til et enormt brand som er en førende og ledende frontlinje i kosmetikkbransjen. Grunnlegeren Maksymilian Faktorowicz var faktisk den første som offisielt brukte ordet «makeup». I brandets unge dager spesialiserte det seg på makeup til film, det var kanskje på den måten at brandet skaffet seg økonomisk frihet til å utvikle seg til et merke som også var tilgjengelig for «normale mennesker». Max Factor er i dag et globalt brand, som selges til massevis av land over hele verden. Brandet regnes for å være en del av eliten blandt makeup-brands, og de er spesielt kjent for klassikerene i sitt sortiment – klassikere som sørger for at kunder kommer tilbake igjen og igjen. Det var ingen tvil når NORMAL skulle vurdere om Max Factor burde inkluderes i vårt skjønnhetssortiment. Avgjørelsen falt med et unisont og rungende «Ja!».

Billig Max Factor makeup hos Normal

Max Factor er spesialist når det gjelder kunsten med makeup. Det er en stor tyngde av sannhet i sloganet – Max Factor er nemlig foretrukket av makeupartister over hele verden. Max Factor har en lang rekke forskjellige produkter i sitt sortiment. De spesialisere seg ikke rundt en bestemt type sminke – de har både klassikere som mascara, leppestift, neglelakk og øyenskygge i sitt utvalg, og det er faktisk bare noen av mulighetene du har når det gjelder Max Factors sortiment. Hos NORMAL legger vi ikke skjul på vår begeistring for Max Factor, vår begeistring er årsaken til at vi tilbyr en lang liste med Max Factors mest solgte produkter. Du kan kjøpe billig Max Factor makeup hos oss. Vi håper at du vil besøke butikkene våre, og at du finner inspirasjon blandt det flotte utvalget vi fører. Vi vil i hvert fall ikke nøle med å anbefale Max Factor til enhver som er ute etter makeup og kommer innom – noe vi håper du gjør!

Max Factor mascara til enhver situasjon

Makeup er en integrert del av vår hverdag, derfor er det viktig at en har adgang til de beste produktene. Hos NORMAL har du tilgang til et bredt utvalg av mascara fra Max Factor, vi vil gjerne gi kundene våre mulighetene til å kjøpe Max Factors klassikere til en fast, lav pris. Det kan være vanskelig å danne seg et overblikk over fordelene ved de forskjellige produktene, men du er naturligvis velkommen til å spørre våre dyktige medarbeidere om råd. Vi vil gjøre vårt beste for å gi gode råd rundt Max Factors mascaraer. Kom innom NORMAL og utforsk det brede utvalget av Max Factor mascara. Vi har blandt annet toppselgeren ‘2000 calories’, som kan kjøpes til en fast, lav pris. Vi vil nesten garantere at du blir imponert – det har vi i hvert fall selv blitt etter å ha blitt bedre kjent med merket.

Max Factor foundation

Vi skryter naturligvis ikke av å ha et bredt utvalg fra Max Factor uten å inkludere deres foundation. En god foundation er grunnstenen når det gjelder makeup, som sørger for en god base. De fleste er kjent med Max Factors foundation og har allerede benyttet seg av den, derfor var det en enkel avgjørelse når vi skulle vurdere om den skulle inn i NORMALs sortiment, hvor den nå er til en fast, lav pris. Vi håper du kommer på besøk til din lokale NORMAL butikk og utforsker vårt utvalg av Max Factor – vi har massevis, og det vil være meget merkelig om det ikke er noe som passer perfekt til deg hos oss.

Vil du se hele vårt utvalg av Max Factor? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Max Factor

- en del av vårt store makeup og kosmetikk sortiment. Klikk på bildet for å se hele kategorien.