Start revolusjonen med Makeup Revolution hos NORMAL

Ny dag - nytt uttrykk. Ansiktet ditt er det ultimate lerretet, og hver dag er en ny mulighet til å lage et mesterverk. Det kan imidlertid fort bli en dyr affære hvis du skal få muligheten til å uttrykke deg kreativt. Sminke skal være morsomt og eksperimentelt- ikke dyrt og tungvint. Derfor har vi i NORMAL samlet et stort utvalg av produkter fra Makeup Revolution. Med Makeup Revolution produkter kan du legge en lett hverdagssminke eller slå deg løs med full glam. Uansett hvordan du svinger børsten har Makeup Revolution produktene for deg.

Makeup Revolution paletter til deg som ikke vil bosette seg

Enten du vil gi Kim K kamp til streken med din contouring, eller bare vil ha en bronzer til illusjonen om solkysset hud har Makeup Revolution paletter til deg. Ved første øyekast kan det virke som en munnfull å velge de riktige produktene til utseendet ditt - men Makeup Revolution har gjort det enkelt for deg: Palettene deres er sammensatt med nøyaktig fargene som trengs for å definere ansiktet ditt, og fremheve rett og slett dine attributter. Fargene kan brukes på tvers slik at du trygt kan blande og matche som du ønsker.

Dance all night med Makeup Revolution

Få ting er like frustrerende og irriterende som sminke av dårlig kvalitet, som saboterer den gode natten på byen. Derfor har Makeup Revolution investert utallige timer i å utvikle en makeup som holder. Slik at du kan skape det villeste utseendet med halo cut crease - eller slå deg løs med et klassisk smokey eye. Du kan kort sagt lage mange forskjellige looks med Makeup Revolution - ja, det er faktisk bare fantasien som setter grenser. Og du kan trygt forvente å bli kvitt pandaøyene sent på kvelden. Makeup Revolution har ryggen din.

Skjønnhet har mange ansikter

... og Makeup Revolution har produkter til dem alle. Makeup Revolution mener at kvalitetssminke skal være tilgjengelig til alle uansett kjønn, alder, etnisitet eller seksualitet. Hos Normal er vi enige. Makeup Revolution lager sminke til mangfoldet. Og det er faktisk merkets DNA. At sortimentet endres ofte. Etter dagens trender. Etter dine ønsker. Etter det du trenger.