L'OR-kaffe - stort utvalg av høykvalitets kaffekapsler

Det trygge valget til kvalitetskaffe - som ikke koster en hel gård. Beskrivelsen av L’OR kan nesten ikke være noe annet. Den gylne kaffen, preget av en intens og aromatisk smak, blir gradvis globalt anerkjent som en kopp kaffe som aldri skuffer. L'OR-kaffe dyrkes etter bærekraftige dyrkningsmetoder og er 100% UTZ-sertifisert. Kaffen er laget utelukkende av bønner fra Papua Ny Guinea og Colombia, og de ekstremt varme værforholdene på de eksotiske stedene gir en kompleks og dyp smaksprofil.

Alle kaffebønner er fra Arabica-planten, som er preget av høy intensitet og mye smak.

L'OR kaffekapsler - en trygg følgesvenn til kaffekjenneren

Med L'OR kaffekapsler kan du lage kaffe av baristakvalitet - hjemme. L'OR kaffekapsler er spesielt designet for å passe en Nespresso-maskin, slik at du selv kan fungere som hjemmebarista (hvis du da eier en slik en). Kapslene inneholder bare spesialutvalgte L’OR kaffebønner - og de kan smakes! De smarte aluminiumskapslene beholder den unike aromaen til hver bønne, som komprimeres i de små beholderne. Kapslene er 100% lufttette, slik at ingen smak går tapt. Len deg tilbake - og nyt en deilig kopp nybrygget kaffe.

L’OR Espressokapsler

L’OR Espresso er preget av at kaffen brygges under høyt trykk, noe som gir smaken full smak. Man bruker mindre vann enn med f.eks. Lungo, og det gir mer kraft og intensitet. Fordi espressokapselen er så etterspurt, har vi derfor et stort utvalg. Nedenfor presenterer vi 2 av L'ORs mest populære kaffekapsler i Espresso "sjanger".

 Splendente varianter

Den Splendente kaffekapslen er spesielt preget av den myke nøtteaktige smaken og en behagelig og frisk sitrusfinish. Med deilig aroma og elegant skum på toppen er Splendente et fantastisk eksemplar i L'ORs Espresso-familie. Med en intensitet på 7 legger den seg midt i skalaen - ikke for vill og ikke for mild.

Du kan kjøpe en 10-pakke Espresso Splendente kaffekapsler hos din lokale NORMAL.

Forza varianten

En vill kombinasjon av eik og lakris kjennetegner Forza - og det gir smak til den viktige gullmedaljen. Forza har en intensitet på 9 og er dermed i den brennende slutten når det gjelder L’OR-kaffe. Det er ikke for den "delikate" kaffedrikkeren, men hvis du vil ha mye smak og eventyr for pengene kan denne være den riktige.

L’OR Lungokapsler

Lungo kapselen brygges med dobbelt så mye vann som Espresso - men med samme mengde kaffe. Det gir naturlig nok en mye mildere kopp kaffe som man kan glede seg over lenger. Effekten er altså ikke så "hardtslående" som Espresso, og smaken er markant mildere. Dette gjør Lungo perfekt til den rituelle morgenkaffen - eller den koselige ettermiddagskoppen i godt selskap. Lungokapselen er en av L’ORs mest populære, og vi har et stort utvalg av den. Nedenfor presenterer vi 2 av L'ORs mest populære kaffekapsler i Lungo "sjanger":

Profondo varianten

Sprø mandler og myk lakris. Slik er Profondo bygget, og det gir en helt unik smaksopplevelse som oppleves både intens og krydret. Toppen er prydet med et deilig lag med skum, som med sin bronselignende farge gir en estetisk finish. Med en intensitet på 8 er Profondo litt over gjennomsnittet, og dermed egnet for den lett "erfarne" kaffedrikken som vil ha mye smak uten at den tar over.

Elegante varianten

Elegante har en deilig frisk fruktaroma, der spesielt solbær og sitrus skiller seg betydelig ut. Kaffen lukter deilig av blomster og vår, og det lette skummet gir en elegant finish. Med en intensitet på 8 er Elegante på samme nivå som Profondo, og dermed egnet for den erfarne kaffedrikkeren som vil ha litt mer enn "det vanlige".