L’Oréal: Det sikre og klassiske valget til din skjønnhetspleie

Et av verdens mest ikoniske og største skjønnhetsmerke - noensinne. Det sier mye, men navnet L'Oréal Paris har tross alt vært synonymt med kosmetikk og skjønnhetspleie i en mannsalder - og derfor tør vi å sette ovennevnte etikett på merket. L'Oréal ble grunnlagt i 1907 og har mer enn 100 år bak seg i en skjønnhetsverden der konkurransen er hard. Bare de beste produktene overlever kvalitetskravene til kundene. Og L'Oréal fortsetter bare å imponere og tiltrekke seg flere og flere glade brukere, generasjon etter generasjon og over hele verden.

L’Oréal sminke – bli din egen personlige makeupartist

L'Oréal har et bredt utvalg av kjente kategorier i sortimentet, men sminkeproduktene deres har en veldig spesiell status. L'Oréal har en visjon om å gi alle mennesker muligheten til å være sin egen personlige kunstner. L'Oréals sminke er derfor laget ut fra at vi alle skal ha muligheten til å bruke god sminke - uten å velte budsjettet. L'Oréal sminke har et bred og variert fargepalett, slik at du ved hjelp av alle regnbuens farger kan legge til et unikt preg på utseendet ditt.

Den rette maskaraen

Du må kysse mange frosker før du finner den rette. L'Oréal har akkurat maskaraen som blir din nye favorittmaskara - enten du har behov for lengre, fyldigere eller vannfaste vipper. L’Oréal har rett og slett utviklet mange forskjellige varianter, slik at du både kan få markerte og definerte øyne - eller et mer dempet, mykt og naturlig utseende. Holdbarhet er avgjørende – slik at du slipper pandaøyene sent på kvelden.

Sikre fundamentet med L’Oréal foundations

L’Oréals foundations er det perfekte valget hvis målet er en foundation som gir jevne overganger og blender godt inn i huden - og som passer din hudtype og ønsket type dekking. Få en perfekt og naturlig finish - og mye fuktighet til huden. Utforsk de forskjellige nyansene og sikre den perfekte basen for huden din.

L’Oréal hårfarge – en ekte klassiker

Alle kan få lyst på et nytt utseende en gang i blant. En enkel måte å oppnå dette på er gjennom hårfarge av god kvalitet. Det er mange produkter som gjør jobben, men få gjør jobben sin bedre enn L'Oréal. L'Oréal hårfarge får frem det vakre i alle slags hår – enten om du går for et klassisk utseende eller et mere seriøst statement. L'Oréal har både toningsfarger, semi-permanente og permanente farger for å dekke eventuelle grå hår som kan trenge gjennom.

L’Oréal Colorista – frihet og dristige farger

Da L’Oréal først dukket opp på banen med Colorista-sortimentet, var hypen håndgripelig. Nå var det endelig en serie som ga full frihet til å søke og prøve ut nye utseende - uten å måtte gå på kompromiss med fremgangsmåten. Colorista åpner et unikt fargeunivers, hvor både spray, washouts og bleking lar deg uttrykke akkurat din personlighet.

L’Oréal sjampo og hårpleie

L’Oréal har lenge vært et av verdens favorittmerker til sjampo og hårpleie, og dette er ikke minst fordi de har viet en hel serie til det - nemlig Elvital.

 

L’Oréal Men Expert

Det var en gang utenkelig for menn å bruke skjønnhetsprodukter, men i dag er det helt normalt - og dette skyldes ikke minst det store utvalget som menn nå kan velge mellom. Spesielt fra sortiment som L'Oréal Men Expert.

Pleie til ansikt og hår

L'Oréal Paris har utviklet hudpleieprodukter som er perfekte for menns ofte tøffe og hardføre hud, som vanligvis drar nytte av mye fuktighet og energi. Spesielt den, for noen menn kan daglig barbering ta hardt i på hudens naturlige forsvar. Da er det ekstremt viktig med f.eks. en god fuktighetskrem - som kan gi huden næringen den trenger. I tillegg har L’Oréal selvfølgelig sjampo, deodorant og kroppsvask spesielt utviklet for menn. Med et navn som Men Expert er det mye å leve opp til - og vi tør å påstå at L’Oréal gjør det!

Finn butikk

.. i nærheten av deg