Kinder Sjokolade - se vårt utvalg av sjokolade fra Kinder

Kinder Sjokolade er laget av smakfulle kvalitetsingredienser helt siden merkets begynnelse. Denne helt unike oppskriften har vært grunnlaget for den gjenkjennelige smaken av Kinder Sjokolade i mer enn 50 år.

Kinder Sjokolade er kjent av folk flest, og historien om Kinder starter i 1968 i den lille byen Alba i Italia. Det er her ideen til hvilken Kinder vi kjenner i dag ble født.

Michele Ferrero vokste opp som sønn av en chocolatier, og drømmen hans var å lage sjokolade i verdensklasse til barn og barnslige sjeler. Fra den ideen kommer det som ble det verdensberømte sjokolademerket Kinder Chocolate - en velsmakende snack laget i henhold etter klassiske familieverdier.

Barnesjokolade - til barn (og voksne) i alle aldre

Den helt klassiske Kinder Sjokoladen vil for alltid være i sjokoladeelskerens hjerte, men i Kinders mer enn 50 år har det blitt lagt til en rekke nye produkter. Når barna blir eldre endres både smak og interesser - og derfor har Kinder sørget for å tilpasse det originale produktet til forskjellige varianter av den klassiske sjokoladen. Kinder utvikler stadig nye spennende produkter tilpasset forskjellige aldersgrupper, men grunnlaget forblir det samme: Den velkjente søte og ferske melkesjokoladen, slik vi kjenner den best.

Gjennom årene har det blitt opprettet en rekke unike varianter - inkludert

  • Kinder Bueno
  • Kinder Egg
  • Kinder Cards
  • Kinder Maxi
  • Kinder Joy
  • Kinder Schoko-Bons

Og mange, mange flere.

 

Kinder sjokolade til spesielle begivenheter

I NORMAL fornyer og oppdaterer vi jevnlig vårt utvalg av Kinder Sjokolade, som også er tilpasset sesongen. Vi gjør dette slik at du kan skru opp kosen helt når favorittferien din kommer!

 

Den klassiske Kinder julekalender

Sjokoladejulekalendere er - og vil sannsynligvis alltid være - en helt essensiell del av moroa frem til jul. La oss være takknemlige for det - for det er den fineste lille tradisjonen.

Når tiden endelig er der, er det kult å ha en kalender fra ens favorittmerke med sjokolade - i stedet for den vanlige, og kanskje litt kjedelige modellen. Derfor har Kinder sørget for at du også kan ha din favorittsjokolade som julekalender. Det er 24 luker fylt med ubetinget glede og forventningsfullhet - og selvfølgelig en ekstra stor overraskelse når julaften kommer...

 

Eventyrlige Kinder påskeegg

Smaken av Kinder sjokolade - kombinert med overraskelseselementet som Kinder har blitt så kjent for. Ja, et deilig Kinder påskeegg er selvfølgelig opplagt når påskeharen står på spill i hagen. Kinder har alltid både små og store varianter av deres klassiske Kinder egg når påsken kommer. De store eggene har selvfølgelig mer sjokolade - men også en ekstra stor overraskelse ...

 

Finn butikk

.. i nærheten av deg