Følg oss om du gidder

Brandhistorie

IVY AÏA er en ny serie med allergisertifiserte og luksuriøse skjønnhetsprodukter til deg som stiller krav til personlig pleie – og som samtidig har høye forventninger til forholdet mellom kvalitet og velvære. Den elegante pleieserien IVY AÏA er nemlig utviklet og fremstilt i Danmark av farmasøyter, slik at du får de beste og reneste produktene i luksusklassen – uten å måtte betale luksuspriser.

  • Uten parabener
  • Uten fargestoffer
  • Parfymefri
  • Allergisertifisert
  • Utviklet av danske farmasøyter 

Klikk her for å følge med på IVY AÏA’s Instagramprofil

Allergy Certified

AllergyCertified er en internasjonal sertifiseringsorganisasjon som ble grunnlagt i Danmark i 2015. Når du velger et produkt med AllergyCertified-logoen kan du med trygghet vite at toksikologer har gjennomgått hver eneste ingrediens og foretatt en risikovurdering av produktet. AllergyCertified arbeider med å sertifisere produkter over hele verden, slik at forbrukere enkelt kan velge produkter som er skånsom mot huden, uansett hvor de befinner seg på kloden. Når du ser AllergyCertified-logoen på et produkt, kan du være helt sikker på at det er minst mulig risiko for allergiske reaksjoner.

Produktene

IVY AÏA Cleansing mousse with Vitamin B3

En super ansiktsrens som renser går i dybden og renser effektivt. Den gjør huden ren, fuktig og myk. Den er velegnet til alle hudtyper og inneholder vitamin B3, også kjent som niacinamide, som virker anti-inflammatorisk og motvirker rødme, akne og kan hemme pigmentforandringer. Vitamin B3 forbedrer hudens barrierefunksjon og elastisitet.

Masseres inn i huden med små sirkulære bevegelser og skylles av med lunkent vann.

IVY AÏA Cleansing mousse with Vitamin B3 er Allergy Certified, fri for parfyme, parabener og fargestoffer. Made in Denmark. Utviklet av farmasøyter.

150 ml, 64 kr

IVY AÏA Skintonic with Hyaluronic Acid

Bløtgjørende og eksfolierende skintonic som fjerner døde hudceller og gir en mykere hud. Gjør huden mer mottakelig for fuktighet og gir huden en bedre glød. Den er velegnet til normal/kombinert hud og inneholder hyaluronsyre, en fuktighetsgivende ingrediens som binder store mengder vann, noe som gir huden et fast utseende. Hyaluronsyre gjenoppretter hurtig fuktighet som huden mister, samt øker hudens evne til å binde opp vann.

Bruk en bomullspad og stryk over ansikt og hals to ganger daglig.

IVY AÏA Skintonic with Hyaluronic Acid er Allergy Certified, fri for pafryme, parabener og fargestoffer. Made in Denmark. Utviklet av farmasøyter.

100 ml, 64 kr

IVY AÏA Face cream with ProVitamin B5

En beskyttende og fuktighetsbevarende ansiktskrem, som virker regenererende, beroligende og gir huden en intens fuktighet. Kremen har en god konsistens, trenger hurtig inn og gir etterlater huden myk og god. Den er velegnet til normal/kombinert hud og inneholder ProVitamin B5, som omdannes til vitamin B5 i huden. ProVitamin B5 har en beroligende og lindrende effekt og tilfører huden fuktighet. Påføres ren hud morgen og aften.

IVY AÏA Face cream with ProVitamin B5 er Allergy Certified, fri for pafryme, parabener og fargestoffer. Made in Denmark. Utviklet av farmasøyter.

100 ml, 64 kr

IVY AÏA Face Mist

En fuktgivende og pleiende face mist med Maris Aqua, Jojoba, og melkesyre. Den balanserer, fukter, frisker opp, og forbedrer hudens struktur.
Kan brukes over sminke for å sette den, eller i løpet av dagen for å friske opp huden. Den kan også brukes i stedet for en tonic, for å forberede huden før dag- eller nattkrem påføres. 

IVY AÏA Face Mist er allergisertifisert, vegansk, og parfymefri. 

120ml, 68 kr.

IVY AÏA Moisture Face cream

En pleiende og fuktighetsgivende ansiktskrem til tørr hud. Tilfører huden fukt og bevarer hudens optimale fuktighetsbalanse. Kan også brukes av deg som har normal hud i vintermånedene, men som kan ha nytte av litt ekstra fukt og pleie. Påføres ren hud morgen og aften.

IVY AÏA Moisture face cream er Allergy Certified, fri for parfyme, parabener og fargestoffer. Made in Denmark. Utviklet av farmasøyter.

100 ml, 64 kr

IVY AÏA Hydrating body cream

En hurtig absorberende body cream som etterlater huden silkemyk og fuktmettet hele dagen – uten å gjøre huden fet. Allerede etter første påførsel vil du føle at huden din blir fuktig og full av næring.

Selv helt uttørket hud får nytt liv igjen. Kremen er spesielt velegnet til tørr hud. Påføres etter behov.

IVY AÏA Hydrating body cream er Allergy Certified, fri for parfyme, parabener og fargestoffer. Made in Denmark. Utviklet av farmasøyter.

250 ml, 64 kr

IVY AÏA Micellar cleansing water

En 3-i-1 makeupfjerner til ansikt og øyne som renser, toner og fukter. Fjerner skånsomt og effektivt skit og makeup, beroliger irritert hud og gir en frisk og ren følelse.

Velegnet til alle hudtyper, også meget sensitiv hud. Brukes på morgenen og aftenen, med en bomullspad.

IVY AÏA Micellar cleansing water er Allergy Certified, fri for parfyme, parabener og Fargestoffer. Made in Denmark. Utviklet av farmasøyter.

200 ml, 64 kr

IVY AÏA Self Tanning Drops

Selvbruningsdråper som gir deg en naturlig glød. Tilsett 2-4 dråper til din favoritt IVY AÏA ansiktskrem eller body lotion. Bland det i håndflatene, og påfør til ansiktet. Vask så hendene grundig. Dersom du skal bruke sminke, må du la det tørke i 5 minutter før du legger på sminken. Brunfargen vil gradvis bygge seg opp, og varer i 3-4 dager. Flere dråper = dypere brunfarge. Fargen vil være ferdig oppbygd etter 4 timer. IVY AÏA Self Tanning Drops kan brukes hver dag, eller ved behov.

IVY AÏA Self Tanning Drops må brukes med en ansiktskrem, og kan ikke benyttes alene. Ikke påfør på irritert eller sensitiv hud. Produktet inneholder ikke solfaktor, og beskytter ikke mot solbrenthet.

30 ml, 98 kr. 

Vil du se hele vårt utvalg av IVY AIA? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

IVY AÏA

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK