Kom i harmoni med naturen med produkter fra Inecto

Believe in natural.- Dette er den offisielle merkevaremeldingen fra Inecto, og disse tre enkle ordene er den dominerende faktoren i alle merkets produkter.

Inecto er et vegansk merkevare for hår- og hudpleie. De har funnet sin unike plass blant forbrukere med kvalitetsfylte produkter til uvanlig rimelige priser. Faktisk har Inecto så mange gode produkter at det kan være vanskelig å velge. Psst ... Du vil kanskje ha mer enn én favoritt!

Kun naturlige ingredienser – full fart på bl.a. avokado og argan

Med skånsomme og milde formularer har Inecto skapt et univers, som er basert på alt det gode som naturen har å tilby. Hele 90% av innholdet i produktene er naturlig. Inecto har virkelig skrudd opp de naturlige ingrediensene: Produktene deres er fylt med shea, kokosnøtt, avokado og argan. De naturlige ingrediensene hjelper deg med å oppnå best mulig hud- og hårpleie.

Inecto: vegansk og vanedannende

Du trenger ikke å være veganer for å sette pris på veganske produkter. Til gjengjeld kan du ha god samvittighet For Inectos produkter har ingen animalske ingredienser blitt tilsatt eller testet på dyr. Faktisk er alle Inectos produkter veganske. Det er bra for både deg og miljøet.

Duftende krøller med Inecto sjampo.

Det handler om å holde tungen rett i munnen når du velger riktig sjampo. Uansett hvor ofte du vasker håret ditt er målet en sjampo som ikke tørker ut håret og hodebunnen, når det må rengjøres uten stylingprodukter og urenheter. Men fortvil ikke - Inecto har gjort det enkelt for deg. Med sine skreddersydde gleder til håret ditt, er jakten på den perfekte sjampoen over. Inectos sjampo gjør jobben sin, og de gjør det bra. De renser håret i dybden og får det til å lukte himmelsk.

For eksempel er Inectos sjampo med avokado en utømmelig kilde til næring og glans, som får håret til å skinne som solen. Avokado er den perfekte fuktgiveren til hår og hodebunn.

Få styr på krusete hår med Inecto hårserum

Det finnes ikke noe så frustrerende som ustyrlig, flygende og krusete hår. Det fester seg i leppepomaden eller i ansiktet som en blekksprutens tentakelfylte armer. Spesielt når temperaturene lav, dukker det elektriske og tørre håret opp. Men heldigvis er det hjelp å få: Inectos hårserum gir det perfekte næringsskuddet til håret ditt. Når tuppene er godt fuktige har de en blankere overflate og kruser ikke og filtreres like lett. Inectos hårserum glatter og temmer håret ditt og etterlater det skinnende.

Hvis du har krøller, kan serumet også brukes til å definere krøllene.

Inecto dusjsåpe: Gode vaskevaner varer

Enten du er ute etter en rask dusj eller et timelangt bad, er det viktig med riktig dusjsåpe. I tillegg til de vanlige egenskapene, som at dusjsåpen skal vaske huden ren, må det til en mengde bobler og duft for å fullføre det perfekte badet. Og Inecto vet det. Slå rolig igjen dusjforhenget og ta Inectos dusjsåpe med deg i dusjen: Inectos dusjsåper er fuktighetsgivende og etterlater huden din ren, glatt og duftende.