Head and Shoulders – skaff billig Head and Shoulders sjampo hos Normal

Head and Shoulders ble etablert I 1961 og oppnådde lynraskt en enorm popularitet i kategorien hårpleie. Head and Shoulders ble hurtig et av verdens absolutt største sjampo brands, i 1982 hadde de allerede det største budsjettet til reklamer og samtidig det største salgstallet av alle sjampomerker. Utviklingen var definitvt ikke tilfeldig. Head and Shoulders skulle, som alle andre nystartede merker, begynne fra bunnen og hadde en lang og tung kamp for å bevise seg verdig for nye kunder. Utfordringen tok Head and Shoulders på strak arm med sin fantastiske sjampo, og kunder har holdt seg lojale hele veien frem til dags dato. Kom innom din lokale NORMAL og utforsk det store utvalget vi fører av Head and Shoulders- produkter.

Head and Shoulders – industrileder og innovatør

Da den første Head and Shoulders sjampoen så dagens lys i 1961, var det den første sjampoen som utnyttet ingrediensen ZPT. ZPT er et stoff som hjelper med å eliminere flass, på den måten banet Head and Shoulders vei for et utall sjampoer som også så nytten ved å bruke ZPT. Siden den gang har Head and Shoulders ikke sett seg tilbake, og de er fremdeles en industrileder som styrer sjampobransjen i en god retning: Fremover og mot bedre produkter.

Head and Shoulders sjampo mot flass

Som nevnt tidligere er Head and Shoulders spesielt berømt for å introdusere ZPT som et ledd i kampen mot flass. Head and Shoulders flass-sjampo er den dag i dag også et av deres mest prominente varemerker, samt et av deres mest solgte produkter. Head and Shoulders flass-sjampo er en av de beste mulighetene på markedet, og i NORMAL tilbyr vi deg den til en billig penge. Kom på besøk til oss i NORMAL og ta en titt på Head and Shoulders – vi gleder oss til å se deg!

Vil du se hele vårt utvalg av Head and Shoulders? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Head and Shoulders

- en del av vårt store hårpleiesortiment. Klikk på bildet for å se hele kategorien.