Gillette barberblader – et bredt utvalg av Gillette Fusion og Venus

NORMAL syntes Gillette er fantastisk! Det kan vi like så godt fastslå med det samme. Hadde vi forsøkt å finne barberblader som holder et like høyt eller høyere nivå når det gjelder kvalitet, ville vi hatt en vanskelig oppgave foran oss. Gillette barberblader holder en ekstremt høy standard. Det er egentlig hipp som happ når det gjelder herre- eller kvinnesiden av produktene. Alle produktene må igjennom utallige kvalitetstester, noe som har ført til at Gillettes produkter er helt i verdenstoppen. Foretrekker du en sikker og behagelig barbering, kan du stole på barberbladene fra Gillette. Ta turen forbi NORMAL og opplev det store utvalget av billige Gillette produkter vi fører.

Billige Gillette barberblad

Et så stort brand som Gillette kan raskt bli assosiert med høye priser, noe vi hos NORMAL syntes er synd. Fra vårt perspektiv fortjener alle kunder den beste barberingen de kan få, noe som krever at de beste produktene er tilgjengelig. Derfor har NORMAL inkludert billige Gillette barberblad i sitt sortiment. Du behøver med andre ord ikke å bruke konfirmasjonsoppsparingen, pensjonen eller pengene i sparegrisen for å få råd til barberblad hos oss. Vi har de nemlig ttilgjengelig i en klassisk, lav NORMAL prisklasse. Vi gleder oss til å få deg på besøk i butikkene! Du er naturligvis velkommen til å spørre oss til råds angående Gillette barberblad. Utvalget vi fører er nemlig så stort at det burde være mulig å finne barberblad til alle mulige bruksområder.

Til herrene: Gillette Fusion

Et av Gillettes mest populære undermerker er varianten ”Gillette Fusion”. Gillette Fusion er skapt med en spesiell teknologi som sørger for at bladene gir en ekstra bløt og behagelig barbering. Gillette Fusion er laget med tanke på å gjøre hudens vilkår best mulig, spesielt sart hud har godt av å bruke Gillette Fusion ettersom at Fusion-teknologien sørger for en ekstra skånsom barbering. NORMAL er for lengst overbevist av produktene, vi har virkelig dilla på Gillette Fusion. Vi selger også den enda mer teknologisk utviklede Gillette Fusion Proglide, som bygger videre på den fremragende Fusion-teknologien og sørger for en enda enklere barbering. Kom forbi din lokale NORMAL-butikk og la deg inspirere av utvalget vi fører – vi håper at du har lyst til å gi Gillette Fusion barberblad en sjanse. For de fleste er første gang meget sjeldent siste gang…

Kvinnenes favoritt: Gillette Venus

Kvinners helt klart foretrukne valg er Gillette Venus – noe vi forstår godt. Gillette Venus barberblad er utviklet med tanke på å gjøre selve barberingsprosessen for kvinner til en positiv opplevelse, i stedet for en lang og slitsom opplevelse. Gillette har brukt ekstremt lang tid på kvalitetsutvikling, noe en helt tydelig kan merke på produktet. Gillette Venus er en avansert teknologi, som tar skrittet videre fra vanlige barberblad. Venus er utviklet spesifikt med tanke på å holde huden myk og god etter overstått barbering. Vi syntes ikke barbering skal være en irriterende oppgave, det skal være avslappende og deilig, noe en gjør for sin egen kropp og egen velvære. Det er en helt tydelig filosofi bak Gillette Venus som støtter dette, vi har derfor valgt å inkludere produktet i NORMALs sortiment.

Vi har også Gillette Gel og Mach 3 barberblader

En god barbering er kun god, dersom huden er forberedt ordentlig. Et godt barberblad tar kun prosessen et stykke på veien, det er også viktig at barberingskummet er tipp topp. Det er Gillette naturligvis klar over og legger derfor masse tid og energi i å produsere kvalitetspreget barberingskum. Dette er årsaken til at vi har valgt å føre Gillette Gel i NORMALs butikker. Det har vært en lang prosess hvor vi har kommet frem til at Gillette Gel må være en av markedets aller beste produkter. Du finner Gillette Gel på hyllene i din lokale NORMAL. Vi har allerede nevnt noen av Gillettes beste muligheter når det kommer til barberblader, Fusion og Venus, men vi har selvfølgelig også Mach 3 i sortimentet. De fleste gjenkjenner navnet Mach 3, og det er ingen tilfeldighet. Mach 3 har vært en av de aller største favorittene i kategorien barbering de siste årene, og nå kan du skaffe dem billig hos NORMAL.

Vil du se hele vårt utvalg av Gillette? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Gillette

- er et av våre mange brands i kategorien hårfjerning, klikk på bildet for å gå til kategorien