Garnier: Vakkert hår, fløyelsmyk hud - personlig pleie i verdensklasse

Garnier har laget skjønnhetsprodukter med fokus på naturlige ingredienser siden 1904. Målet har alltid vært å tilby innovative og effektive produkter som garanterer vakker hud og velstelt hår. Og det er fortsatt det den dag i dag.

Garnier sjampo – til den kresne kvalitetskjenneren

For mange er hår en viktig identitetsmarkør. Derfor vil vi i Normal gi håret ditt best mulig pleie. Garnier er kjent for et bredt utvalg av skjønnhetskategorier, men den mest kjente må nesten være deres mange sjampoer.

Garnier Fructis: Sterkere hår, sterkere deg

Om du er på jakt etter et mykt og skinnende hår, for å reparere skadede hårstrå eller for å styrke håret og gi det ekstra fylde. Har Garnier Fructis akkurat den sjampoen, balsamen eller hårmasken som venter på å bli elsket av deg.

Tilfredsstill sulten din med Garnier Hair Food

Garnier har laget en serie til sultent hår: Garnier Hair Food. Garnier Hair Food har tatt alt det beste frukten har å tilby, og tilberedt det direkte til deg og håret ditt. Utforsk fruktkurven etter den fruktsyren som dekker behovet til din hårtype. Garnier Hair Foods-produkter er veganske og har 98% naturlige ingredienser: Ren næring til sjelen - og til håret ditt, selvfølgelig.

Garnier hårfarge til alle stiler

En tekst om Garnier må selvfølgelig inneholde et avsnitt om deres hårfarge. Garnier hårfarge får frem det vakre i alle slags hår - enten du er den mer tradisjonelle typen eller vil slå deg løs med et villere uttrykk.

Få maksimal fargepresentasjon med Garnier Olia

Gjør hårfarging til en dans på roser med Garnier Olia. Garnier Olia er hårfargeserien til deg som vil gjøre det beste ut av hårfargen din. Garnier Olia sier nei takk til ammoniakk - og ja takk til blomsteroljer. Blomsteroljene gjør håret levende, smidig og skinnende.

De aktive oljene i fargen maksimerer hårfargingsprosessen: Oljen fører fargen dypt inn i hårfibrene og forlenger fargens holdbarhet.

Face verden med hudpleie fra Garnie

Vores ansigt er vores visitkort. Vi vil gerne gå til verden med et åbent ansigt, og ikke være nødsaget til at skjule vores vigtigste attribut. Derfor må vi passe på det.

Garnier Skin Active

Garnier bryr seg om velvære til huden din. Derfor skapte de Garnier Skin Active. Garnier Skin Active er en hudpleieserie med alt huden din trenger. Ingenting kan være så hemmende som en sår og rød hud. Garnier Skin Active er en alltid trofast alliert i kampen mot urenheter i huden. En av de mest populære variantene for dette er Garnier Micellar Water. Med Garniers Micellar Water kan du enkelt og effektivt rense huden din og fjerne sminken - alt på en gang. Garniers Micellar Water beroliger huden og bør ikke vaskes av etter bruk. Lett som en plett.

Et kvarters luksus og pleie med Garniers ansiktsmasker

Garnier Skin Active forstår at huden kan trenge litt ekstra oppmerksomhet. Derfor har de laget en serie med ansiktsmasker, som er basert på hva huden din trenger. Avhengig av om huden din trenger en forfriskning med vitamin C, som gir huden din en strålende hudfarge. Eller den trenger et nærende skudd av hyaluronsyre for en fuktig og myk hud. Garnier Skin Active har tenkt på deg

 

Multifunksjonalitet fra Garnier BB Cream

Er morgenen dine travle, og må huden din lete langt etter oppmerksomhet til fordel for hverdagslige gjøremål? Da kan Garnier BB Cream være noe for deg. Garnier BB Cream er en alt-i-ett-dagkrem som er pigmentert med mineraler. Garniers BB Cream fukter huden din, reduserer synligheten til porene og beskytter mot solens skadelige UV-stråler. Mineralene forskjønner hudens uttrykk og gir huden din ensartethet og en fin glød. Dette betyr at BB Cream kan få det til å se ut som en foundation - perfekt til et enkelt og raskt hverdagsutseende.

Gjør solen tryggere med Garniers solkrem

Garnier er bra på å beskytte huden din mot solens skadelige stråler. For selv om solen er nydelig og vitamin D er bra, må den nytes med litt forsiktighet. Solen er både hudens beste venn og verste fiende. Den beste måten du kan beskytte huden din på er å pleie og ta vare på den. Garnier Ambre Solaire er solkrem til både vannhunden, solbaderen og den sensitive babyhuden. På med solfaktoren - ofte og i gode lag - og nyt solen med forsiktighet og god samvittighet.