Dove – stort sortiment av Dove sjampo, deodoranter, body lotion og kremer

I NORMAL er vi stor fan av et av verdens største skjønnhetsbrands – Dove. Vi har samlet en lang rekke av merkets aller beste produkter i butikkene våre, slik at du kan nyte produkter av høy kvalitet til en billig penge. Dove har en lang og rik historie bak seg. Brandet ble stiftet i 1955 og selges nå i over 55 land. En fantastisk og fortjent utvikling for brandet, som har arbeidet hardt med å forbedre seg og med å utvikle seg selv helt fra starten. Dove selger produkter til både menn og kvinner, sortimentet består av alt fra sjampo, deodoranter, såpe og body lotion. Dove er spesielt kjent for sine kampanjer for ekte skjønnhet, hvor de bruker kvinner i alle størrelser for å promotere kjærlighet til kroppen – uansett hvordan en ser ut. Kom på besøk hos NORMAL og sjekk Doves fantastiske produkter på hyllene.

Dove deodoranter til alle slags behov

I NORMAL har vi selvfølgelig Dove deodoranter. Doves antiperspirant beskytter deg mot svettelukt og gir en ren følelse hele dagen. Desuten er den skånsom mot følsom hud. Dove har tatt hensyn til hvor forskjellig vi er og har derfor en rekke forskjellige typer deodoranter og antiperspiranter i sortimentet sitt. Vi har valgt ut de beste og lagt dem til vårt skjønnhetssortiment. Du kan med andre ord skaffe fantastiske Dove deodoranter til en fast, lav NORMAL pris.

Vi har også Dove sjampo, balsam og hårkur på hyllene

Som nevnt tidligere er vi stor fan av Dove, veldig stor fan. Derfor har vi sørget for at vi ikke bare har Doves deodoranter på hyllene, Dove sjampo, balsam og hårkur er også å finne på hyllene hos NORMAL. Dove mener at alle fortjener et vakkert og sundt hår, derfor har de brukt mange timers research og utrettelig arbeid på å skape de beste hårproduktene. Det finnes Dove sjampo til alle typer hår, og Doves balsam er også tilgjengelig i flere forksjellige varianter. På den måten har alle muligheten til å gi sitt hår den spesielle behandlingen det fortjener. Dersom du virkelig vil gi håret ditt det lille ekstra, har vi også Dove hårkur som en del av vårt sortiment.

Dove body lotion og kremer

Dove er et skjønnhetsmerke, derfor har de naturligvis også skapt en masse forskjellige kremer. Vi har sørget for at noen av de beste er tilgjengelig hos oss. Vi har både Dove body lotion og den berømte Dove Silky Bodycream på hyllene. Dersom du vil være god venn med huden din, kan vi med knusende ro anbefale deg kremer fra Dove. De er perfekt til nettopp det, og vi har flere forskjellige typer.

Vil du se hele vårt utvalg av Dove? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Dove

- En del av Normals brede kroppspleiekategori. Klikk på bildet for å se hele kategorien.