Colgate – stort utvalg av Colgate tannkrem og tannbørster

Klassikeren. Colgate har mange år på baken som et av Norges aller mest foretrukne tannpleie brands, noe som absolutt ikke er tilfeldig. Å undervurdere Colgates innflytelse i den verden vi lever i, ville være en stor feil. Colgate er et av verdens mest gjenkjennelige merker, det er faktisk det eneste merket som brukes i over halvparten av alle hjem i hele verden. Colgates produkter ble for første gang introdusert for verden i 1873. Før det hadde firmaet hatt andre interesser. Det er verdt å nevne at stifteren, William Colgate, døde 16 år før Colgate solgte sine aller første produkter i kategorien munnhygiene / tannpleie. Colgate tannkrem og Colgate tannbørster er anerkjent i hele verden for sin gode kvalitet, og det var ingen tvil når vi i NORMAL skulle vurdere om Colgate passet inn i vårt sortiment.

Colgate tannkrem til alle behov

Colgates tannkrem ble for første gang introdusert på tubeform i 1896. Før den gang, ble Colgate tannpasta solgt i store glasskrukker. Colgate tannkrem selges i dag over hele verden og er et av tannlegenes foretrukne tannpleiemerker. Tannkremen virker som den skal, noe som skyldes at Colgates fantastiske formel er utviklet gjennom mange års intens forskning og perfeksjonering. Vi mennesker er forskjellige og har defor bruk for forskjellige typer tannkrem. Derfor har Colgate skapt en lang rekke forskjellige tannkremer. En av de mest populære er Colgate Max White. Colgate Max White fokuserer på å holde tennene hvite, sunne og friske – som navnet påpeker. Colgate Max White skiller seg fra andre Colgate tannkremer ved å ha et litt større fokus på å holde tennene hvite. Vi fører ikke bare Colgate Max White i NORMAL, vi har et stort utvalg. Kom forbi og la deg inspirere av alle Colgate tannkremene vi fører.

Det aller beste fra Colgate tannbørster og Colgate munnskyll

Det er vanskelig å bruke tannkrem uten en tannbørste. Derfor har vi selvfølgelig sørget for at du kan få de beste Colgate tannbørstene i din lokale NORMAL-butikk. Colgate tannbørster løfter standarden på markedet. Colgates tannbørster er meget anerkjent i munnpleieindustrien med god grunn. Det finnes en mange forskjellige tannbørster, ettersom at vi har forskjellige behov og bruker tannbørsten forskjellig. Derfor er det vigtig at vi har muligheten til å bruke en tannbørste som passer perfekt til oss selv. Vi har naturligvis også innkludert Colgates fantastiske munnskyllevann i butikkene. Colgate munnskyllevann sørger for at du starter dagen med en frisk og god ånde. Kom forbi din lokale NORMAL og opplev det store utvalget av Colgate tannbørster og munnskyll.

Vil du se hele vårt utvalg av Colgate? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Colgate

- er en del av vårt brede munnpleiesortiment, klikk på bildet for å gå til kategorien