Carmex leppepomade: Ikonisk og prisbelønt leppepleie

Hold den fine huden på leppene sunn og velstelt med Carmex leppepomade. Carmex pleier og mykgjør leppene dine med et tynt og skinnende lag, som beskytter i all slags vær. Både når frosten biter og når solen er på sitt høyeste.

Leppepomade fra Carmex ble skapt på et kjøkken i 1937. Leppepomade ble deretter helt i små krukker, og hver lille krukke ble fylt for hånd - og solgt til apotek fra bagasjerommet på en bil. Nyheten om de gode egenskapene til leppepomade spredte seg fra munn til munn, og den fikk raskt kultstatus. I dag er den en av verdens mest brukte leppepomader.

Langvarig lindring for tørre og sprukne lepper

Sprukne lepper er plagsomme og smertefulle. Lepper sprekker fordi de er for tørre. De blir det når de blir utsatt for vind og vær. Derfor trenger leppene ekstra fuktighet. Hvis du blir plaget av tørre lepper når været er ustabilt og ikke til å regne med, vil Carmex komme deg til unnsetning. Både når du vil forhindre og når skaden allerede har skjedd. Med sin deilige og rike tekstur pleier den raskt uten å være fettete. Leppepomade gir langvarig lindring for ømme og sprukne lepper, og hjelper med å gjenopprette fuktighetsbalansen. Som en ekstra bonus er leppepomaden utstyrt med solfaktor 15. Da er leppene dine beskyttet mot solens skadelige UV-stråler hele året.

Carmex Classic: En gammel kjenner i nye klær

Carmex Classic er en kjent og anerkjent favoritt over hele verden. Den lyse gule innpakningen med de røde bokstavene kommer i forskjellige varianter, men med samme fantastiske effekt: velpleide og myke lepper.

Den originale emballasjen er den lille og ikoniske gule krukken. Du skrur av lokket og bruker produktet med fingeren. Ren nostalgi – som man kan med i vesken. Carmex har også laget en gel-tube hvor leppepomade skal presses ut. Konsistensen er myk og rik - slik at du raskt og praktisk kan smøre leppene dine. Dette er spesielt smart hvis du for eksempel er på skiferie. Carmex stick gjør leppepomade enkel å dosere. Du skrur på bunnen av stiften for å skyve produktet opp. Da unngår du å få for mye leppepomade på leppene: Jo flere ganger du fører stiften over leppene, jo mer produkt får du på.

The cherry on top: Carmex med bær

Carmex har tilføyet ferske noter av bær til sin originale formel: Carmex Cherry som lukter frisk av kirsebær, mens Carmex Strawberry har søthet av jordbær. Et snev av sommer, sol og bær direkte fra Carmex til deg.

Begge leppepomadene lukter fruktig og er vannavvisende i opptil 80 minutter. Perfekt til en dukkert i havet en sommerdag!

Hvilke ingredienser er det i Carmex?

De pleiende ingrediensene i Carmex' produkter er fullpakket med kakaosmør, kamfer, lanolin og mentol. For eksempel er kakaosmør og lanolin naturlige fuktighetsgivere . Carmex har dermed en unik sammensetning som gjenoppbygger fuktigheten i leppene.

Lider du ofte av tørre og sprukne lepper? Da får du her noen gratis tips, slik at du kan få kyssklare lepper igjen: Vurder om du drikker nok vann - dehydrering er en viktig faktor i forhold til tørre lepper.

Hvis leppene dine er veldig tørre, bør du børste dem forsiktig med en tørr tannbørste. Da fjerner du døde hudceller og øker blodsirkulasjonen i leppene.