ByVeira_web_1440x540px.png

By Veira er en ny hårpleieserie spesielt utviklet til den moderne, bevisste kvinnen, som går etter høy kvalitet og produkter uten sulfater og parabener. Serien er både PETA Vegan- og Cruelty Free-sertifisert.

"Veira" er en variant av ordet "Vera", som betyr "sant". Dette knyttes tett opp til tanken bak denne luksuriøse serien, som er skapt med utgangspunkt i og inspirasjon fra den nordiske naturen.

By Veiras serier

Fresh Seaberry - Repair-serien

Spring Lilac - Volume-serien

Nostalgic Lilies - Silver-serien

Sweet Oat - Heat Styling Spray

Caring Elderflower - Hair Oil

Humble Grove - Matte Paste

Rippling Water - Fiber Wax

 Serien er utviklet og produsert i Sverige, og selges eksklusivt i NORMAL.

Fresh Seaberry - Repair-serien

En reparerende serie til kjemisk skadet og behandlet hår. Sjampoen fukter og gjenoppbygger hårstrukturen, og balsamen gir en reparerende effekt med proteinkomplekser. Serien har også en reparerende hårmaske, som er fuktiggjørende og hjelper håret med å gjenvinne sin naturlige glans. Hårmasken bør påføres i vasket hår og sitte i cirka 3 minutter. Skyll og avslutt med balsam. Serien er sulfat- og parabenfri, fri for silikon, og vegansk.

Spring Lilac - Volume-serien

En serie som tilfører volum til håret, med en sjampo som er rensende og næringsrik, og fylt med vitamin B5. Serien inneholder også en næringsgivende balsam utviklet særlig til fint hår, som bidrar til å gjenopprette hårets naturlige glans. Serien er sulfat- og parabenfri, fri for silikon, og vegansk.

Nostalgic Lilies - Silver-serien

En fuktgivende serie med en sjampo som nøytraliserer gultoner og styrker hårstrukturen. Balsamen er fuktgivende til blondt hår, og bidrar til å gjenvinne hårets naturlige glans og nøytralisere gultoner. Serien er sulfat- og parabenfri, fri for silikon, og vegansk.

Sweet Oat - Heat Styling Spray

Inneholder en fuktgivende varmebeskyttende spray som gir glans og forhindrer splittede tupper. Den skal påføres i håndkletørt hår før styling.

Caring Elderflower - Hair Oil 

Nærende og mykgjørende hårolje som styrker hårstrukturen. Forhindrer splitte ender og hjelper håret å gjenoppbygge sin naturlige glans.

Humble Grove - Matte Paste

En hurtig tørr formbar, lavglanspasta som gir fullhet og tekstur for kort hår. Påfør i tørt eller fuktig hår. Hold 3/5. 

Rippling Water - Fiber Wax

En definerende lavglans Fiber Wax for kort og mellem langt hår. Påfør i tørt eller fuktig hår. Hold 3/5. 

Finn butikk

.. i nærheten av deg