Aussie hårprodukter – du finner Aussie sjampo, hårkur og alt der imellom hos Normal

Aussie hårprodukter ble skapt med tanken om at sunt og flott hår skulle være en enkel ting å oppnå. Det skal være en hyggelig fornøyelse å pleie håret, Aussies produkter er bygget opp rundt denne tankegangen. Effektive, billige og kvalitetspregede produkter kjennetegner Aussie, derfor var det en enkel beslutning å inkludere en lang rekke Aussie produkter i NORMALs sortiment. Aussie har beriket verden med fantastiske hårprodukter siden starten av 1980-tallet, da de introduserte «3 minute miracle». Siden den gang har det gått raskt fremover for merket, som nå er annerkjent over hele verden som et av de sterkeste hårproduktmerkene på markedet. Aussie selges i 15 land, folk fra både Brasil og Irland nyter produktenes pleiende virkning. Prøv deg frem med Aussies hårpleie – vi har masse forskjellig å velge mellom og vi våger å påstå at du kan finne et produkt som er perfekt til dine dyrebare hårstrå. Du er selvfølgelig velkommen til å spørre noen av NORMALs dyktige medarbeidere om råd, dersom du ønsker en anbefaling til dine hårprodukter.

Aussie sjampo til alle typer hår

Et av Aussies mest populære produkter er sjampoen. Aussie sjampo lages til både menn og kvinner, og det finnes flere forskjellige varianter. Et av hovedprinsippene bak de fleste av Aussies sjampoer er fuktgivende egenskaper. Aussie lager sjampo som passer til alle hårtyper – det spiller ingen rolle om du har langt, kort, rødt, brunt eller grønt hår. Dersom du har bruk for en sikker og klassisk sjampo som pleier håret vil Aussie passe deg perfekt. Aussie har også skapt en sjampo som kan brukes selv om du ikke helt har tid til en tur i dusjen. Aussie tørrsjampo frisker opp håret lynraskt, selv om du ikke har muligheten til å ta en rask dusj.

Aussie hårkur og balsam – perfekt til velvære

Selv om sjampoen er et av Aussies mest polulære produkter, har de også andre fantastiske produkter i sortimentet. Deriblandt har de fantastiske hårkurer og balsam produkter tilgjengelig, som du kan finne hos NORMAL. Hårkurene egner seg spesielt til uttørket hår som har bruk for litt ekstra behandling. En kan også ta en Aussie hårkur, dersom en har lyst til å gå den ekstra meteren for håret sitt. Velvære skal det alltid være plass til, og vi syntes helt klart at Aussies hårkur er en bonus i hverdagen. Det samme kan i prinsippet sies om Aussies balsam. En Aussie balsam kan til tider være en mirakelmaker for frisyren, og den sørger for at håret ligger til akkurat den siden det skal ligge til – på den måten kan Aussie hjelpe deg å bli kvitt alle de irriterende «dårlige hårdagene».

Vil du se hele vårt utvalg av Aussie? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Aussie 

- er en del av vårt brede hårpleiesortiment, klikk på bildet for å se kategorien