Aussie SOS Leave In Spray Heat Ny

Aussie Hair Care S.O.S. Instant Heat Saviour Spray

85$

100 ml.

Aussie SOS Heat Saviour Spray er en varmebeskyttende spray som er utviklet til å gjenoppbygge hår som er tørt og skadet av styling. Sprayen inneholder tasmanske pepperbærblader, som er særdeles motstandsdyktige ettersom de vokser i de kaldeste delene av Australia, hvor de motstår både frost og vind. Pepperbær og -blader har i tusenvis av år blitt brukt av aboriginene pga. sine næringsmessige egenskaper, da de er rike på essensielle mineraler.

Denne heat sprayen glatter øyeblikkelig, og beskytter håret mot skader forårsaket av fukt og varme. Den nærer håret og reparerer i dybden. Den er også i en perfekt "on-the-go"-størrelse, og passer fint i vesken.

Ingredienser:

Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Amodimethicone, PPG-2 Methyl Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Polyquaternium-11, Parfum, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Aminomethyl Propanol, Citric Acid, Limonene, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Linalool, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Geraniol, Citral, Tasmannia Lanceolata Leaf Extract, Tocopherol