FAMILIE LUFT 1 Herobanner

ALVA intimpleieserie

ALVA er en danskprodusert intimpleieserie med et bredt sortiment av produkter uten parfyme, som er spesielt utviklet til bruk i intimområdet. I tillegg til at hele serien er vegansk, er de fleste av produktene også merket med Asthma Allergy Denmarks allergimerking Den Blå Krans.

Det er viktig at du ikke bruker vanlig såpe i intimområdet, da det kan forstyrre hudens naturlige pH-balanse og fjerne beskyttende fettstoffer. Dette kan føre til ubalanse og irritasjon. Bruker du i stedet produkter som inneholder melkesyre og har en pH-verdi som tilsvarer den naturlige lave pH-verdien i intimområdet, blir det lettere å opprettholde en god balanse i intimområdet. ALVA intimpleieserie er utviklet for akkurat dette, og hjelper med å opprettholde den naturlige bakteriebalansen.

2X INTIM WASH 1 1200X700
ALVA Logo 1200X700 (1)

I serien finner du ALVA intimsåpe i to størrelser og en mousse, samt ALVA intim gel til den daglige intimpleien. I tillegg inkluderer serien ALVA intim shavegel og ALVA intim balm til intimbarbering.

ALVA intimsåpe/mousse brukes til daglig vask. Hvis du trenger å bli frisket opp i løpet av dagen, kan du bruke ALVA intimdeo. ALVA intimdeo kan brukes til daglig bruk og beskytter mot svette i intimområdet.

Ved intimbarbering er det også viktig å velge milde og beskyttende produkter. Barbering i intimområdet kan nemlig gi små rifter, hvilket øker risikoen for hudinfeksjoner. Fra ALVA finner du både en intim shavegel og en intim balm, som er spesielt utviklet til intimbarbering. Som resten av ALVA-serien, er disse produktene helt uten parfyme.