Topbanner Brandpage Alkymiste Normal

Alkymisté - personlig hårpleie basert på naturlige ingredienser

Med bærekraftige og naturlige ingredienser, laget på en unik måte for å matche ethvert behov, sikrer Alkymisté at du kan bli din helt egen hårspesialist. Alkymistés oppdrag er at du selv får ekspertkunnskap om hva håret ditt trenger, og ved hjelp av en enkel metode kan du kjøpe de riktige produktene for å få frem det beste i håret.

Metoden er enkel, du trenger bare Alkymisté Shampoo, balsam og en booster

Det er 4 forskjellige boostere å velge mellom, alle med forskjellige egenskaper. Derfor må du starte med å vurdere håret ditt slik at du vet hvilken booster du skal velge for ditt hårbehov.

Vask deretter håret med Alkymisté shampoo to ganger, bland Alkymisté balsam med 2-3 pumper av din valgte booster og la det sitte i 2 min. Før du vasker det ut. Allerede etter noen få ganger med Alkymisté vil du kunne se en tydelig forandring i håret ditt.

Alkymisté shampoo & balsam

Alkymisté shampoo er en sulfatfri sjampo beriket med nypefrøolje og Pathenol, som hjelper til med å rense hodebunnen og forberede den for balsamen med boosteren i. Den er mild og vil ikke fjerne den naturlige fuktigheten fra hodebunnen og håret. Alkymisté balsamen med sheasmør og nypefrøolje bidrar til å beskytte håret, gjøre det mykt og fuktighetsgivende, uten å tynge håret. Gi håret personlig pleie med balsamen og den valgte boosteren.

De 4 boosterene

SKADET HÅR – PROTEIN-BOOSTER

Den rosa boosteren er en proteinbooster til deg som har skadet hår som er svakt, tørt og lett knekker. Boosteren inneholder keratin og kollagen, som bidrar til å gjenoppbygge håret og styrke det.
Håret vil over tid bli sterkere og derfor fremstå sunnere og med mer glans.

TØRT HÅR – FUKTIGHETSGIVENDE BOOSTER
Den gule boosteren er pleie til tørt og krusete hår som trenger ekstra pleie. Boosteren inneholder honning og arganolje, som bidrar til å gjenopprette fuktighet og glans, samt reduserer hårbrudd. I tillegg beskytter de kraftige antioksidantene fra arganolje også håret mot skader fra styling og skader fra frie radikaler.

FINT HÅR – VOLUME BOOSTER
Den grønne boosteren med biotin og avokado er en volumgivende hårpleie til fint og tynt hår som er svakt og trenger mer kraft. Biotin er kjent for å hjelpe håret å bli tykkere og sterkere, samt fremme lengden. Med vitamin B og E fra avokado fremmer det hårvekst og det bidrar til å styrke håret.

BLONDT HÅR - SILVER TONER
Den lilla boosteren med granateple er en anti-gul behandling. Hvis du har blondt hår med uønskede gule toner, så vil denne boosteren gi deg det kalde, blonde håret du drømmer om. Ettersom det er blandet i en pleiende balsam vil ikke produktet tørke ut håret, men gi mye pleie. Produktet kan doseres etter behov, så jo flere pumper, jo mer effektivt vil det være.

Vil du vite mer om ingrediensene i denne serien, kan du laste ned databladet for hele Alkymisté-serien her.

Vil du vite mer om ingrediensene i denne serien, kan du laste ned databladet for hele Alkymisté-serien her.

Finn butikk

.. i nærheten av deg