Website-banner-1440x540.jpg

Alama er profesjonell italiensk hårpleie. Med over 70 års erfaring med utvikling og produksjon av hårpleie, tilbyr Alama hårpleie av høy kvalitet til gode priser.

Alama har en visjon om at alle skal ha muligheten til å bruke produkter av salong-kvalitet - hver dag! Alle har rett til hverdagsluksus og produkter som gir sunt og velpleiet hår. Alle Alamas produkter er uten fargestoffer, parabener og serien er cruelty free, de fleste er også uten SLES (sulfater) og silikon.

Alama Catchlines

HYDRA - hvis du har tørt hår eller krøller

REPAIR - hvis du har skadet hår

COLOR - hvis du har farget hår

FREQUENT - hvis du har tynt hår eller vasker håret ofte

NO-YELLOW - hvis du har farget håret blondt og ønsker en kald farge

BrandFix-Products031.JPG
BrandFix-Products034.JPG

Hydra serien

Spesielt utviklet til personer med tørt og uregjerlig hår, som har bruk for ekstra fukt og beskyttelse. Denne serien trenger dypt inn i håret for å opprettholde fuktnivået. Samtidig er den ideel til personer med krøller. Med hjelp fra Arganolje gjør serien håret mykt, næringsrikt og glansfullt uten å tynge håret.

Serien inneholder:
Sjampo, conditioner, hårkur og hårolie

Repair serien

Serien er utviklet til personer med skadet hår, som har bruk for ekstra fukt og pleie. Ved hjelp av Keratin blir håret gjenoppbygget og reparert i dybden. Samtidig beskytter produktene håret mot fremtidige skader og forebygger spaltede spisser. Den etterlater håret medgjørlig, styrket og silkemykt.

Serien inneholder:
Sjampo, conditioner, hårkur, 5-in-1 miracle fluid og bye bye split ends serum

No-yellow serien

En serie av silver-produkter som bidrar til å eliminere uønskede gule og varme toner i håret. Produktene kan brukes i naturlig lyst hår, farvet/bleket hår eller grått hår. Serien er beriket med silkeproteiner, drueekstrakt og antioxidanter. Serien får håret til å fremstå is-blondt og glansfullt.

Serien inneholder:
Sjampo og leave-in balsam spray

Color serien

Serien er utviklet til personer med farget hår. Produktene beskytter og forlenger fargen i håret, og forhindrer fargen i å falme for hurtig. Produktserien inneholder Keratin, Collagen og Elastin. Den etterlater håret silkemykt og glansfullt.

Serien inneholder:
Sjampo, conditioner og hårkur

Frequent serien

En serie som er perfekt egnet til daglig bruk og kan anvendes av hele familien. Serien er effektiv og renser håret på mild måte. Den inneholder en masse pleiende vitaminer som efterlater håret sunt og glansfullt. Produktene er ideelle til deg som ønsker volum og fylde i håret.

Serien inneholder:
Sjampo, conditioner og leave-in balsam spray

Finn butikk

.. i nærheten av deg