Ajax rengjøringsmiddel - se Normals utvalg av Ajax produkter

De fleste gjenkjenner Ajax når det kommer til rengjøringsprodukter. Ajax har i mange år vært synonymt med et rent hjem – faktisk siden brandet ble introdusert på markedet i 1947 av Colgate-Palmolive. Ajax var et av firmaets første virkelig store merker, og det ble satset hardt på suksess. Ajax rengjøringsmiddel gikk gjennom en lang utviklingsprosess og det harde arbeidet har resultert i det store og velkjente merket vi kjenner i dag. Sloganet «Stronger than dirt!» er gjenkjennelig i hele verden, og produktene har nærmest en kultstatus i rengjøringsverden.

Ajax universalrengjøring, til alt i hjemmet

Det er utviklet en lang rekke forskjellige produkter under Ajax-navnet, men universalrengjøring må være den mest kjente av dem alle. Ajax universalrengjøring kan brukes i hele hjemmet, produktets spesielle formel er perfeksjonert gjennom en lang kvalitetsprosess hvor den konstant har blitt evaluert på styrke og sammensetning av ingredienser. Det har resultert i en av de hurtigste og mest effektive skitfjernerene på markedet. Som navnet indikerer, er den såpass effektiv at den kan brukes i hele hjemmet. Kom forbi NORMAL og utforsk utvalget av Ajax rengjøringsmidler.

Flere forskjellige typer Ajax rengjøringsmidler

Vi er hektet på Ajax, derfor er Ajax universalrengjøring ikke det eneste vi har inkludert fra merket i sortimentet vårt. Faktisk har vi en lang rekke Ajax produkter tilgjengelig. Det er veldig vanskelig å finne noe negativt å si om Ajax, som alltid gjør jobben og holder hjemmet rent på en enkel og effektiv måte. Det er ikke tilfeldig at Ajax har blitt et av Norges aller mest foretrukne rengjøringsmerker.

Vil du se hele vårt utvalg av Ajax? Finn din nærmeste NORMAL-butikk under.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

AJAX

- er en del av vårt brede rengjøringssortiment, klikk på bildet for å gå til kategorien