Følg oss om du gidder

Foundation

Foundation jevner ut fargeforskjeller i huden og gir huden din et jevnt og fint look.  En annen fordel ved foundation er at den kan være med å beskytte huden din mot uv-stråling og forurensning. Enkelte av de foundations du finner hos NORMAL har også solfaktor.

Hvordan brukes den?
Foundation legges over din dagkrem. For å få det optimale resultatet av din foundation kan du med fordel bruke en primer innen påføring. En primer fungerer på den måten at den utjevner huden og er dermed en god base. Hos NORMAL finner du også et stort utvalg av primere – fra f.eks Max Factor, wet n wild, W7 eller Revolution.  Det er viktig at huden din er gjennomfuktet innen du bruker primer og foundation. Når huden er fuktig og frisk vil en foundation blendes bedre inn i huden din, og holde huden flott hele dagen.
Du kan påføre foundation enten med fingrene, med en makeupsvamp eller en børste. Fordel i hele ansiktet, eller på de steder du har bruk for det.

Årstidene
Det er en god ide å skifte foundation i takt med årstidene. Det kan være både i konsistens og nyanse. Din hud vil ofte være en mørkere nyanse om sommeren enn om vinteren, og kanskje vil du foretrekke en lettere variant når det blir litt varmere.

Velg den riktige
Kikk på din hudtype når du velger foundation. Har du tendens til fet hud, så kan du bruke en foundation som gjør huden din matt. Har du derimot tørr hud vil en foundation som er fuktighetsgivende gi litt ekstra glød til huden, og motvirke at foundationen «krakelerer».

Hvis du går etter et polert og feilfritt ansikt kan du bruke en matt foundation med høy dekk-evne. Et eksempel kan være ”Max Factor Facefinity All Day Flawless”. Går du derimot etter et mer naturlig look vil en fuktighetsgivende foundation, som giver mere glød til huden, være f.eks Maybelline FitMe Foundation.

Du kan ha forskellige hudtoner ulike steder i ansiktet og kjevelinjen, og det kan gjøre det vanskelig å finne en foundation i den riktige nyansen. Prøv en foundation ved å lage en stripe midt på kjeven og ned mod halsen. Hvis fargen går noenlunde i ett med huden har du funnet den riktige farge. Hvis du har stor fargeforskjell i ansiktet skal du alltid velge en nyanse som passer til fargen på halsen din.

Et utvalg av foundations som du kan finne i NORMAL-butikkene.

Max Factor Facefinity All Day Flawless

Max Factor Facefinity All Day Flawless er et 3-i-1 produkt. Produktet fungerer både som primer, concealer og foundation. Max Factor Facefinity All Day Flawless gir huden en jevn overflate, som en primer gjør. Den er super-effektiv og dekkende som en concealer, og gir finish som en foundation.

Max Factor Facefinity All Day Flawless har solfaktor SPF 20, som gir din hud ekstra beskyttelse mot skadelige UV stråler.

Max Factor Facefinity All Day Flawless Gir en flott, matt finish hele dagen.

W7 – genius

W7 Genius er en meget lett foundation dsom etterlater ansiktet med en fin glød. W7 Genius foundation sikrer deg fin dekning i opptil 12 timer. Denne foundation har ikke solfaktor.

wet n wild photofocus foundation

wet n wild photofocus foundation inneholder et matt og lysreflekterende kompleks for å gi huden en perfekt overflate og forhindre hvit gjengivelse på bilder. Den gir medium til full dekning og er uten olje, parabener og sulfater.

L´0real True Match Foundation

L´oreal True Match Foundation blender perfekt inn i huden og tilpasser seg din huds struktur. True Match Foundation er uten olje. L´oreal True Match Foundation kommer i mange nyanser, slik at det er mulig for finne akkurat den som passer best til din farge og hudtype.

Maybelline FitMe

Maybelline FitMe Foundation er en foundation med mye fuktighet og passer godt til deg som vil ha et naturlig og strålende look. Den passer godt til normal til tørr hud. Konsistensen i Maybelline FitMe Foundation er veldig luftig og lett.

Finn butikk

.. i nærheten av deg

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK