Last den ned for vår skyld, men også for din egen

Velkommen_app_android.jpg

Vi har selvfølgelig en app fordi vi får noe ut av det. Men vi vet jo godt at du også skal ha noe ut av det dersom du skal laste den ned.

 

Derfor har vi fylt NORMAL-appen med spill, konkurranser og annen moro, hvor du har mulighet til å vinne ting – for eksempel pengene dine tilbake for dine NORMAL-kjøp hver måned. Du får også mulighet til å se dine kvitteringer, samt de nyeste nyhetene, som forhåpentligvis gjør at du kommer litt oftere innom NORMAL.

Last ned NORMAL-appen her, og husk: når den ber deg taste inn navn, fødselsdag og kortopplysninger, er det altså helt normalt. Vi skal bare bruke det til et stort regneark som gjør oss klokere på våre kunder – og så er det også disse opplysningene som gjør det mulig for oss å gi deg pengene tilbake for kjøpet ditt, dersom du vinner din bong.

Vi sees inne i NORMAL-appen!

Last ned her

Vinn din bong

Hver måned kan du vinne pengene tilbake for ett av dine kjøp hos NORMAL. Du må bare tilføye betalingskortet ditt i appen, slik at vi kan registrere dine kjøp.

App Bon

Se kvitteringer

Er du lei av at kvitteringene dine forsvinner? Tilføy ditt betalingskort i appen, så holder vi styr på dem for deg.

App Kvittering

Skrap og tap

Hvis du ikke skraper tre like felt, taper du. Bli med ved å registrere deg med ditt telefonnummer.

App Skrab

Ropespillet

Ropespillet kan kanskje hjelpe deg med å få utløp for dine frustrasjoner. En bonus er at du også kan vinne premier! Du må bare registrere deg i appen først.

App Raab

Troféer

Tjen opp troféer ved å handle hos NORMAL. Hvor raskt kan du oppnå smidighetsmerket, søtmonsen, og den gylne manke? Vi heier på deg, for jo flere troféer du oppnår, jo mer tjener vi.

App Trofae

Flere funksjoner

Husk å finne dine favorittbutikker, slik at vi kan gi deg mest mulig relevante nyheter.

App Noeforossnoefordeg

Kanskje vi kan besvare dine spørsmål

Hvorfor skal jeg laste ned appen?

Normal-appen gir noe både til oss og til deg. Vi lærer deg bedre å kjenne – og til gjengjeld får du spill, nyheter og sjanser til å vinne ting – for eksempel pengene tilbake for et av dine kjøp hos NORMAL.

Hvordan laster jeg ned appen?

Du kan finne NORMAL app i App Store og Google Play, bare søk på NORMAL.

Jeg kan ikke logge inn

Når du har lastet ned appen må du først opprette en bruker med ditt telefonnummer. Deretter vil du få tilsendt en 4-sifret kode på SMS, som du skal bruke til å aktivere ditt medlemskap. Du vil forbli innlogget frem til du aktivt velger å logge ut av appen selv. Når du så vil logge inn igjen, får du tilsend en ny 4-sifret kode på SMS.

Hvorfor skal jeg tilføye et betalingskort?

Du skal tilføye ditt betalingskort for å kunne se dine kvitteringer, tjene opp troféer, og være med i den månedlige loddtrekningen om å vinne beløpet på dine bonger. Og ta det rolig, dine opplysninger er i sikre hender hos Storebox, som er Nordens største leverandør av digitale kvitteringsløsninger. Når kortet er tilføyd er det kun mulig å se en del av ditt kortnummer, og opplysningene dine kan derfor ikke misbrukes.

Jeg har fått ny telefon

Hvis du har fått ny telefon, må du skrive en e-post med emnefeltet: ”App ny telefon” til dataprivacy@normal.eu. Husk å opplyse om både ditt gamle og nye telefonnummer, så vil vi sørge for at dine data blir koblet til ditt nye nummer.

Hvordan får jeg troféer?

Du tjener opp troféer når du, med ditt registrerte betalingskort, kjøper produkter hos NORMAL. Du kan finne, tilføye, og slette dine registrerte betalingskort under betalingskort i «min profil». Du kan se din status under «min profil» og «troféer».

Hvor ofte kan jeg spille?

Du kan spille ropespillet og skrapespillet én gang i døgnet når spillene er aktive.
Du kan spille catchspillet så mange ganger du vil.

Kan jeg tilføye flere kort?

Ja. Du kan tilføye og slette dine betalingskort under ”min profil”.

Hvordan vinner jeg min bong?

For å være med i loddtrekningen om å vinne din bong, må du tilføy ett eller flere betalingskort i appen. Du kan finne, tilføye og slette dine registrerte betalingskort under betalingskort i «min profil». Du er med i trekningen hver gang du bruker et av dine registrerte betalingskort når du handler hos NORMAL. Du kan lese mer om konkurransebetingelsene her

Hvordan sletter jeg min bruker?

Du kan melde deg ut av kundeklubben under >mine opplysninger< i NORMAL-appen, eller ved å sende en e-post med ditt telefonnummer til dataprivacy@normal.eu. Når du melder deg ut av vår kundeklubb, trekker du automatisk tilbake ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Med det slettes alle dine personopplysninger, som vi ifølge lovgivningen ikke er forpliktet til å oppbevare. Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål.

Denne websiden bruger cookies til statistiske formål. Les mer om cookies

OK